FitnessOprema OrlandoFit Grupa

Lifemaxx Crossmaxx® Runner PRO LMX1751 – traka za trčanje

5.200,00 PDV uključen

Crossmaxx Runner Pro je komercijalna nemotorizirana traka za trčanje za sportaše koji trče pri maksimalnom kapacitetu. Zakrivljena baza trake za trčanje osigurava prirodno kretanje. Traka za trčanje dolazi s LCD monitorom za mjerenje udaljenosti, kalorija, vremena i otkucaja srca.

Dostupno uz narudžbu

Opis

Crossmaxx® Runner PRO vam omogućuje novu dimenziju treninga. S potpuno vlastitim napajanjem nudi jedinstveno iskustvo vježbanja koje ne zahtjeva nikakvu električnu energiju. Osjetite slobodnu ove trake za trčanje prilikom hodanja ili trčanja na jedinstvenoj zakrivljenoj površini. Runner Pro je jedinstven po tome što je moguče upravljati intezitetom na četiri sekcije što nudi korisnicima.

 

idealn je i inovativna samohodna traka za trčanje za svaki funkcionalni, CrossFit i HIIT trening!

 

 

Brand

LifeMaxx

LifeMaxx BV je od 2004. međunarodno orijentirana tvrtka koja proizvodi profesionalnu fitness opremu i trenažere. Opremu poput bučica, utega/diskova, bumpera, girji, šipki, rollera za masažu, squat rackova, nosača za pohranu opreme, medicinki, olimpijskih klupa i sl., donose kroz vlastite brandove Lifemaxx® i Crossmaxx®. Oprema je namijenjena sportskim centrima, teretanama, fitness centrima, privatnim studijima, CrossFit® boxovima, te za treninge i natjecanja na otvorenom. Kvalitetu i funkcionalnost, koji su najviši prioritet, jamči dugogodišnje iskustvo u fitness sektoru, zbog kojeg tvrtka uvijek nudi vrhunske proizvode. Osim za profesionalce i u komercijalne svrhe, oprema će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih rekreativaca. Opremite svoj prostor vrhunskim rekvizitima jednog od vodećih proizvođača fitness opreme na europskom tržištu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024