FitnessOprema OrlandoFit Grupa

Lifemaxx Crossmaxx RIG XL

1.231,40 PDV uključen

Dostupno uz narudžbu

Opis

RIGXLHRS1

Modularni dizajn Crossmaxx® Rigs dopušta gotovo beskrajne mogućnosti!

Sve Crossmaxx® Rig komponente su izdržljive i imaju snažan praškasti premaz koji im daje elegantnu mat crnu završnu obradu koja omogućuje bolje držanje.

Uspravni stalci Crossmaxx® Rig XL izrađeni su od čelika debljine 3 mm, laserski izrezanih brojeva u okviru i dimenzija 75 x 75 mm.

DIMENZIJE
Visina 240 cm
Širina 177 cm
Dubina 65cm

  

Brand

LifeMaxx

LifeMaxx BV je od 2004. međunarodno orijentirana tvrtka koja proizvodi profesionalnu fitness opremu i trenažere. Opremu poput bučica, utega/diskova, bumpera, girji, šipki, rollera za masažu, squat rackova, nosača za pohranu opreme, medicinki, olimpijskih klupa i sl., donose kroz vlastite brandove Lifemaxx® i Crossmaxx®. Oprema je namijenjena sportskim centrima, teretanama, fitness centrima, privatnim studijima, CrossFit® boxovima, te za treninge i natjecanja na otvorenom. Kvalitetu i funkcionalnost, koji su najviši prioritet, jamči dugogodišnje iskustvo u fitness sektoru, zbog kojeg tvrtka uvijek nudi vrhunske proizvode. Osim za profesionalce i u komercijalne svrhe, oprema će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih rekreativaca. Opremite svoj prostor vrhunskim rekvizitima jednog od vodećih proizvođača fitness opreme na europskom tržištu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024