FitnessOprema OrlandoFit Grupa

HORIZON GR7 Indoor spin bike

1.670,00 PDV uključen

Ovo je više od sobnog bicikla – stvoren za ljude koji žele nadahnutiji, motiviraniji i zanimljiviji način vožnje. Dizajn inspiriran ciklusima Tour de France, ovaj impresivni spin bicikl koristi najnoviju tehnologiju i dizajn za bicikle u zatvorenom prostoru i stavlja ga u potpuni paket koji će vam omogućiti da vozite s udobnošću cijelim putem te je precizno dizajniran da u vaš dom unese osjećaj stvarnog cestovnog biciklizma.

Dostupno uz narudžbu

Opis

Okvir je ergonomski podesiv kako bi odgovarao svim željama vozača s 4 prilagodljive opcije poluge koje savršeno pristaju vašem tijelu. Čvrsti okvir upravljača pruža mnoge mogućnosti za postavljanje ruku, bez obzira na fazu vježbanja, uspon, sprint, lebdenje, možete prilagoditi položaj ruku kako biste postigli savršeno poravnanje gornjeg dijela tijela. Namjestite ručke i sjedalo okomito i vodoravno i stavite svoje omiljene biciklističke cipele na dvostrane pedale s kopčom za pedalu i remenom.

Dizajn stražnjeg pogona dolazi s magnetskim zamašnjakom, koji pruža glatku i trenutnu otpornost za one koji žele da svoj posao nastave brzim i izazovnim. Jednostavan dizajn poluge prilagođava otpor i lako je dostupan odmah ispod upravljača. U usporedbi sa starijim modelima, novi magnetski otpor je tiši i nema pokretnih dijelova.

 

Povežite se s aplikacijom FitDisplay putem Bluetootha, ova vam aplikacija daje povratne informacije uživo dok vozite i natjerat će vas da pomičete svoje granice i probijate se kroz platoe treninga.

 

 

 

 

 

 

Display 5″ LCD

Dimenzije: 49″ x 19″ x 46″

Težina: 50 kg

Maximalna težina vozača: 136 kg

 

Brand

Horizon

OSOBNI, MOĆNI I UKUPNO POVEZANI Horizon Smart Fitness tehnologija omogućava praktički jednostavno povezivanje sa sadržajem koji vas pokreće. Uz fleksibilnost našeg moćnog tehnološkog paketa, samo morate odlučiti kako želite personalizirati svoje vježbanje kako biste ga ostvarili. Naši izdržljivi kardio uređaji dizajnirani su za rad s vašim omiljenim programima za trening. Jednostavne brze tipke za biranje i tipke za brzinu i nagib jednim dodirom čine intervalni trening laganim.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024