FitnessOprema OrlandoFit Grupa

HORIZON GR7 Indoor spin bike

12.781,25Kn PDV uključen

Ovo je više od sobnog bicikla – stvoren za ljude koji žele nadahnutiji, motiviraniji i zanimljiviji način vožnje. Unutarnji ciklus GR3 precizno je dizajniran da u vaš dom unese osjećaj stvarnog cestovnog biciklizma.

Mikro prilagodljiva tipka za kontrolu napetosti pruža glatke promjene otpora
Tri položaja upravljača imaju integrirani monitor pulsa koji vam pomaže održati idealnu razinu napora za vaše vježbanje
LCD konzola nudi povratne informacije u stvarnom vremenu i razne programe vježbanja, kao i jedinstveni sustav osvjetljenja Glow Ride koji vozače vodi kroz tri različite faze vožnje kako bi simulirao vožnju cestom.

Napredno osvjetljenje u Glow Rideu na GR3 konzoli podiže intervalni trening kod kuće na sljedeću razinu.

Primajte povratne informacije u stvarnom vremenu kako biste bili na putu da postignete svoje ciljeve, višestruke programe vježbanja kako bi svaka biciklistička sesija bila svježa i intuitivne ikone koje čine navigaciju glatkom i lakom.

Opis

Display 5″ LCD

Dimenzije: 49″ x 19″ x 46″

Težina: 44kg

Maximalna težina vozača: 130kg

 

Brand

Horizon

OSOBNI, MOĆNI I UKUPNO POVEZANI Horizon Smart Fitness tehnologija omogućava praktički jednostavno povezivanje sa sadržajem koji vas pokreće. Uz fleksibilnost našeg moćnog tehnološkog paketa, samo morate odlučiti kako želite personalizirati svoje vježbanje kako biste ga ostvarili. Naši izdržljivi kardio uređaji dizajnirani su za rad s vašim omiljenim programima za trening. Jednostavne brze tipke za biranje i tipke za brzinu i nagib jednim dodirom čine intervalni trening laganim.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Prvi saznaj popuste i akcije iz svijeta Fitness Opreme!