FitnessOprema OrlandoFit Grupa

Element Fitness Outdoor konstrukcije

Element Fitness

Opis

Element Fitness Outdoor

Outdoor konstrukcije su pouzdan i učinkovit sistem za funkcionalni trening. Kombinirajući različite elemente opreme, možete stvoriti atraktivne pametne konstrukcije za trening, u parkovima, školama, vrtićima, stambenim kompleksima ili hotelima.

Čak ni mala površina nije prepreka. Uvijek možemo ponuditi inovativne načine za stvaranje kompaktnog, multifunkcionalnog mjesta koje se skladno uklapa u prostor. Vjerujemo da svako javno mjesto treba imati mjesto za fitness s obitelji i prijateljima.

Prije smo trčali, hodali, skakali i puzali kao prirodne radnje. Prije je to bio način na koji su ljudi dovršavali većinu stvari, međutim, današnji život se dosta promijenio, ali rad u uredima i školama učinio je ljude statičnijima. Staze s preprekama vraćaju nas našim temeljima s pravilnim razvojem.

Oprema za poligon s preprekama predstavlja izazovnu alternativu tradicionalnim dijelovima igrališta zbog kojih će se djeca uvijek iznova vraćati kako bi sudjelovala u zabavi. Nova stanica za prepreke HEX namijenjena je zabavi za pojedince različitih dobi i sposobnosti. Izaziva i razvija mentalne i fizičke kvalitete. Prilagodljive razine težine čine ga pogodnim za mlade i stare, iskusne i nove sportaše.

 

Brand

Element Fitness

Element Fitness

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024