FitnessOprema OrlandoFit Grupa

BODYTONE Personal Trainer Machine PTM

6.700,00 PDV uključen

Dostupno uz narudžbu

Opis

EC01

Funkcionalna stanica za vježbanje s 2 kolotura podesive visine za svestrano vježbanje.

Idealno za studije za osobne treninge, hotele i sve vrste teretana.

NETO TEŽINA 306 kg

STRUKTURA Čelična cijev visoke čvrstoće od 3 mm, laserski izrezana za veću preciznost i zavarena pomoću robotskog procesa.

BOJA Crno

TEŽINA 306 kg

PRIJENOS Čelični kabel debljine 6 mm obložen PVC-om otpornosti do 900 kg.

UDOBNOST I DODACI Uključuje gornji rukohvat za zgibove i ručke za hvatanje kolotura.

BOJA 7 slojeva boje. 3 sloja zaštite i 4 sloja boje. Dekapirani i stabilizirani čelik potpunim uranjanjem dijelova u različite otopine za odmašćivanje kako bi se zajamčilo savršeno i potpuno čišćenje osnovnog materijala. Temeljni premaz protiv hrđe koji osigurava pravilnu izolaciju unutarnje oksidacije i dobro prianjanje boje. 2 završna sloja epoksidne poliesterske boje u prahu, osušene na 240ºC.

OBLIKOVANO Studij biomehanike i ergonomije pod nadzorom stručnih suradnika i sportaša. Nakon dugog razdoblja projektiranja; Od skice, inženjerskog istraživanja, proizvodnje prototipa, testiranja profesionalnih sportaša, naši proizvodi idu na tržište

Brand

Bodytone

Bodytone

Bodytone fitness oprema nudi prilagodljiva rješenja za svaki sektor: teretane, fitness centre, sportske objekte, hotele, medicinske ustanove, pa čak i uredska okruženja. Svojim dizajnom i kvalitetom, Bodytone omogućuje jedistveno korisničko iskustvo prilikom korištenja ovih profesionalnih fitness sprava. Uz bogato iskustvo od preko 20 godina na tržištu fitness opreme, Bodytone je već etabliran i međunarodno prepoznatljiv brand. Široka paleta proizvoda kao i međunarodna distribucijska mreža konstantno raste i napreduje iz godine u godinu. Bodytone fitness oprema je u procesu konstantne evolucije, inovacije i unaprjeđenja. Posebna briga posvećena je i najmanjim detaljima kao odgovor na potrebe tržišta. Kroz proizvode se često predstavljaju najnovije tehnologije i virtualni programi treninga koji će zadovoljiti i najzahtjevnije sportaše.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024