FitnessOprema OrlandoFit Grupa

SKU: N/A Kategorije: ,

BODYTONE – traka za trčanje EVOT

8.998,7513.186,25 PDV uključen

Opis

EVOT traka za trčanje

EVOT

Robusna i pouzdana traka za trčanje s personaliziranim programima treninga za vaše kardio vježbe. Ima široku kotrljajuću površinu, postiže brzinu od 20 km/h i uključuje profesionalni sustav amortizacije koji će vaš korak učiniti udobnijim. Idealan za intenzivnu upotrebu u teretanama.

EVOT je profesionalna traka za trčanje dizajnirana za visoko intenzivni kardiovaskularni trening u zatvorenom prostoru. S površinom za trčanje od 60 x 160 cm, profesionalnim AC motorom s maksimalnom snagom od 10 CV i maksimalnom brzinom od 20 km/h, vaši će korisnici moći osporiti svoje granice i postići svoje ciljeve.

Profesionalni sustav amortizacije PULFLEX TM u 12 točaka osigurava udoban korak bez udaraca, dok POLY-V® pogonski sustav remena i kevlarske užadi osiguravaju tečan i gladak hod.

EVOT je robustan i pouzdan, s maksimalnom nosivošću korisnika od 200 kg i neto težinom od 208 kg. Osim toga, ima sigurnosni sustav s kočnicom u nuždi i sustavom za zaustavljanje u nuždi kako bi se zajamčila sigurnost vaših korisnika.

Brand

Bodytone

Bodytone

Bodytone fitness oprema nudi prilagodljiva rješenja za svaki sektor: teretane, fitness centre, sportske objekte, hotele, medicinske ustanove, pa čak i uredska okruženja. Svojim dizajnom i kvalitetom, Bodytone omogućuje jedistveno korisničko iskustvo prilikom korištenja ovih profesionalnih fitness sprava. Uz bogato iskustvo od preko 20 godina na tržištu fitness opreme, Bodytone je već etabliran i međunarodno prepoznatljiv brand. Široka paleta proizvoda kao i međunarodna distribucijska mreža konstantno raste i napreduje iz godine u godinu. Bodytone fitness oprema je u procesu konstantne evolucije, inovacije i unaprjeđenja. Posebna briga posvećena je i najmanjim detaljima kao odgovor na potrebe tržišta. Kroz proizvode se često predstavljaju najnovije tehnologije i virtualni programi treninga koji će zadovoljiti i najzahtjevnije sportaše.

Dodatne informacije

Vrsta Ekrana

EVOTTS, EVOTTS+, EVOT, EVOT+

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024