FitnessOprema OrlandoFit Grupa

BODYTONE Outdoor Leg Curl

5.001,25 PDV uključen

Dostupno uz narudžbu

Opis

SR08-o

MJERE 130 x 157 x 118 cm NETO TEŽINA 178 kg

STRUKTURA Čelične cijevi 110 x 52 mm, debljine 3 mm. Zavaren prema UNE 10219 propisu kvalitete S-275-J0H. Obogaćen i optimiziran za održavanje konstantnog presjeka u procesu savijanja, čime se izbjegavaju osjetljiva područja i smanjuje stopa loma. Postupak hladnog savijanja, pomoću sustava s 4 valjka, izbjegavajući bilo kakvu deformaciju u procesu i zadržavajući fizičke karakteristike cijelog komada. Zatvoreno perimetralno zavarivanje na konstrukcijskim točkama i spojnim pločama.

BOJA 5 slojeva boje. 200 mikrona Čelik dekapiran i stabiliziran potpunim uranjanjem dijelova u različite otopine za odmašćivanje kako bi se zajamčilo savršeno i potpuno čišćenje osnovnog materijala. Cinkov fosfatni temeljni premaz protiv hrđe osigurava odgovarajuću izolaciju unutarnje oksidacije i dobro prianjanje boje. 3 završna sloja epoksi poliesterske boje u prahu, posebne za vanjske radove, sušene na 240oC. Površinski sloj zaštitnog poliesterskog laka.

RADNO PODRUČJE Donji dio tijela

LEŽAJEVI SKF 6205 2Z.

NE HRĐAJUĆI ČELIK. Dvostruki konusni valjkasti ležaj, smješten u zatvorenu čahuru protiv klizanja, osigurava konstantan smjer kretanja.

POLUGE ZA PODEŠAVANJE Sjedalica od nehrđajućeg čelika

AISI 316, posebna zaštita od korozije u morskom okruženju. Podesiva s 8 laserski ugraviranih pozicija. Sustav podešavanja pomoću jednog vijka, izrađenog od tehnopolimera s indeksom loma od 750 kg.

RUČKE Anodizirani ALUMINIJ, nazubljene za bolje držanje.

Brand

Bodytone

Bodytone

Bodytone fitness oprema nudi prilagodljiva rješenja za svaki sektor: teretane, fitness centre, sportske objekte, hotele, medicinske ustanove, pa čak i uredska okruženja. Svojim dizajnom i kvalitetom, Bodytone omogućuje jedistveno korisničko iskustvo prilikom korištenja ovih profesionalnih fitness sprava. Uz bogato iskustvo od preko 20 godina na tržištu fitness opreme, Bodytone je već etabliran i međunarodno prepoznatljiv brand. Široka paleta proizvoda kao i međunarodna distribucijska mreža konstantno raste i napreduje iz godine u godinu. Bodytone fitness oprema je u procesu konstantne evolucije, inovacije i unaprjeđenja. Posebna briga posvećena je i najmanjim detaljima kao odgovor na potrebe tržišta. Kroz proizvode se često predstavljaju najnovije tehnologije i virtualni programi treninga koji će zadovoljiti i najzahtjevnije sportaše.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024