FitnessOprema OrlandoFit Grupa

BODYTONE EVO E-SERIES Eliptični trenažer

6.650,0010.350,00 PDV uključen

Opis

BODYTONE EVO E-SERIES Eliptični trenažer

Profesionalni eliptični trenažer EVOE idealan je stroj za one koji se žele baviti sportom bez ozljeda zglobova. Njegovo eliptično kretanje omogućuje izvođenje cjelovite kardiovaskularne vježbe bez velikih utjecaja na mišiće i zglobove. Tako možete izvoditi intenzivan kardiovaskularni trening bez opterećenja na zglobove.

Njegova struktura sastavljena od čeličnih cijevi 110 x 52 mm debljine 3 mm čini trenažer prikladnim za svakog korisnika, budući da je maksimalna težina koju podržava 160 kg. Duljina koraka je 53 cm kako bi vježba bila udobna i prirodna, a uključuje fiksne ruke sa sustavom za mjerenje otkucaja srca i dvostruke pokretne ruke tako da korisnik može koristiti upravljač s kojim se osjeća najudobnije. Pedale pružaju dodatnu udobnost i prianjanje zahvaljujući činjenici da su podstavljene gel jastučićima.

 

EVOE+: S 21″ DOT konzolom

DOT konzola od 21 inča ima brz i jednostavan odaziv. Uključuje sustav Clear View Display za jasan pregled podataka sa svojih 7 LED prozora, koji mjere vrijeme, brzinu, nagib, udaljenost, korake, kalorije i puls; i glavnu matricu koja pokazuje potreban napor treninga. Osim toga, uključuje minimalističku ploču s gumbima na zaslonu koja korisnicima omogućuje udobno i učinkovito upravljanje nagibom, brzinom i unaprijed postavljenim programima.

 

EVOETS+: Zaslon osjetljiv na dodir od 21 inča

Zahvaljujući ekranu osjetljivom na dodir, korisnici će moći surfati internetom, gledati YouTube videozapise ili slušati glazbu izravno s eliptičnog trenažera na brz i intuitivan način.

S ovim profesionalnim eliptikom trening će prestati biti dosadan i motivirati vas da nastavite trenirati. Osim toga, uključuje sustav Clear View Display koji korisniku omogućuje jasan pregled podataka tijekom treninga bez ometanja.

 

Brand

Bodytone

Bodytone

Bodytone fitness oprema nudi prilagodljiva rješenja za svaki sektor: teretane, fitness centre, sportske objekte, hotele, medicinske ustanove, pa čak i uredska okruženja. Svojim dizajnom i kvalitetom, Bodytone omogućuje jedistveno korisničko iskustvo prilikom korištenja ovih profesionalnih fitness sprava. Uz bogato iskustvo od preko 20 godina na tržištu fitness opreme, Bodytone je već etabliran i međunarodno prepoznatljiv brand. Široka paleta proizvoda kao i međunarodna distribucijska mreža konstantno raste i napreduje iz godine u godinu. Bodytone fitness oprema je u procesu konstantne evolucije, inovacije i unaprjeđenja. Posebna briga posvećena je i najmanjim detaljima kao odgovor na potrebe tržišta. Kroz proizvode se često predstavljaju najnovije tehnologije i virtualni programi treninga koji će zadovoljiti i najzahtjevnije sportaše.

Dodatne informacije

EKRAN

EVOETS+, EVOE+

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024