FitnessOprema OrlandoFit Grupa

Kategorija: Oznaka:

ARTZT – Vintage boksačka vreća

470,00 PDV uključen

Trening boksa nije samo za profesionalce. To je prije svega učinkovit trening snage, izdržljivosti i koordinacije. Vrećom za udaranje ARTZT Vintage Series udarili ste kravlju kožu s autentičnim vintage izgledom. Vreća za udaranje sigurno je pričvršćena za strop na četiri točke teškim sidrenim lancem, koji je uključen u opseg isporuke – naravno također u robusnom vintage izgledu.

Kako se vješa boksačka vreća?
Tešku vreću s pijeskom treba objesiti na čvrsti strop, poput betona, drvenih greda ili čelika. Na primjer, višestruka kuka ARTZT vitalnost prikladna je za pravilno sidrenje, jer drži pravilno do 300 kg. Oko vreće bi trebalo biti dovoljno prostora tako da se ima mjesta za ljuljanje tijekom treninga bez oštećenja drugih predmeta.

Ali koliko bi visok trebao biti strop? Ako stojite ispred vreće za udaranje, donji rub trebao bi biti približno u ravnini s bedrima. Ovisno o vašoj visini, vreća za udaranje trebala bi biti udaljena 60 – 80 cm od poda. Budući da je boksačka vreća s lancem duga 175 cm, visina stropa trebala bi biti oko 2,30 – 2,50 m. Tada se vreća za vježbanje može zakačiti pomoću isporučenog karabinera. Svakako biste trebali pozvati drugu osobu koja će vam pomoći u ovome.

 

Dostupno uz narudžbu

Opis

Izbrazdana područja i mrlje čine svaku vreću za udaranje jedinstvenom i vraćaju uspomene na mladost. Kako bi na visokokvalitetnu kravlju kožu nanio individualni vintage izgled, ARTZT je razvio profesionalni postupak koji svakoj vreći za boks daje jedinstveni izgled, bez kemijskih štetnih tvari. Ovo ne štiti samo okoliš, već i kožu sportaša. Logotip posebno dizajniran za seriju također se ručno spaljuje, čineći svaki proizvod u ARTZT Vintage seriji nepogrešivim.

Vreća za udaranje u trendovskom vintage izgledu s originalnim brendiranjem je
pogodna za trening s boksačkim rukavicama ARTZT Vintage Series.
Dimenzije: 115 x 30 cm
Duljina lanca: 60 cm
Ukupna duljina uključujući lanac: 175 cm
Težina: približno 25 – 30 kg
Gornji materijal: kravlja koža
Debljina kože: 1,2 – 1,5 mm
Uključujući sidreni lanac i punjenje
Ručno izrađena u Njemačkoj.

Brand

Artzt

Proizvodi koji se kreću!

Kretanje je važno. Vježbanje održava tijelo i um u zdravoj formi. Želimo vas potaknuti na kretanje. To je ono za što se zalažemo sa našom funkcionalnim fitness opremom. Prilikom dizajniranja proizvoda veliku važnost pridajemo kvaliteti, sportsko-znanstveno dokazanoj učinkovitosti i zabavi pri vježbanju. Jer samo kada se zabavite ostajete trajno motivirani za kretanje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024