FitnessOprema OrlandoFit Grupa

ARTZT – strunjača

362,00 PDV uključen

Gimnastička prostirka ARTZT Vintage Series idealan je suputnik za svakodnevne kondicije i gimnastičke treninge – kod kuće, u studiju ili u teretani. Kada skače iz svodne kutije serije Vintage, nježno amortizira slijetanje. Kutovi su ojačani kožom s vintage izgledom.

Kako bi se na visokokvalitetnu kravlju kožu primijenio individualni vintage izgled, razvijen je postupak koji podlozi za teretanu daje određeni ostarjeli naglasak bez upotrebe kemijski štetnih tvari. Ovo ne štiti samo okoliš, već i kožu sportaša. Logotip posebno dizajniran za seriju ručno se spaljuje, čineći vintage modele nepogrešivima. Svaka podloga za teretanu jedinstvena je i istodobno učinkovit suputnik za atletiku i gimnastiku

Dostupno uz narudžbu

Opis

meka prostirka za teretanu u trendovskom vintage izgledu
Dimenzije: 149 x 62 x 4,5 cm
Težina: 5,68 kg
Gornji materijal: materijal za gimnastičke prostirke bez ftalata – prikladan za kožu, dezinficiran i prati
Unutarnji materijal: PUR pjena

Brand

Artzt

Proizvodi koji se kreću!

Kretanje je važno. Vježbanje održava tijelo i um u zdravoj formi. Želimo vas potaknuti na kretanje. To je ono za što se zalažemo sa našom funkcionalnim fitness opremom. Prilikom dizajniranja proizvoda veliku važnost pridajemo kvaliteti, sportsko-znanstveno dokazanoj učinkovitosti i zabavi pri vježbanju. Jer samo kada se zabavite ostajete trajno motivirani za kretanje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024