FitnessOprema OrlandoFit Grupa

Katarina Line – morska vila Opatije

KATARINA LINE je jedna od vodećih DMC-a u Hrvatskoj i vodeći brodar s tjednim zagarantiranim polascima od kraja travnja do sredine listopada iz glavnih turističkih središta Opatije, Splita i Dubrovnika. S flotom od više od 60 brodova u šest različitih kategorija, cruise line zadovoljava sve uzraste i proračune. Turističke linije Katarine pružaju putnicima priliku da istraže zadivljujući prirodni okoliš i slikovite, čudesne mediteranske gradove.. Ovaj jedinstveni način putovanja i upoznavanja obalnih gradova jedan je od najpopularnijih i najlakših načina da iskusite pravu Hrvatsku.

Linija Katarina, osnovana 1992. godine, razvila se u jednog od vodećih hrvatskih operatora krstarenja i putovanja s glavnim uredom u Opatiji i podružnicama u Opatiji, Splitu i Dubrovniku.

Osviješteni management tvrtke osigurao je svojim zaposlenicima mogućnost ulaganja u osobno zdravlje kroz mali, ali dostatan i vrhunski opremljen fitness centar unutar prostorija sjedišta tvrttke. Ponosni smo što smo konceptualno oblikovali prostor i opremili ga s Matrix fitness opremom, Lifemaxx rekvizitima, sportskim podovima i garderobnim ormarićima vlastite proizvodnje.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024