FitnessOprema OrlandoFit Grupa

PENT BANKA™ Advance klupa – Akcija 30%

2.200,00 PDV uključen

BANKA™ – najljepša klupa za teretanu koju ste ikada vidjeli.

Opis

PENT BANKA™ Advance Black Ash klupa – Akcija 30% na izložbeni primjerak!

Drvena klupa (jezgra od nehrđajućeg čelika) konstruirana je kako bi pružila udobnost koju očekujemo, odgovara Vašem tijelu ali i potrebama dizanja utega.

Oblik ove klupe omogućuje Vam da napravite pokret bez gubljenja stabilnosti, koji pomaže zadržati najdublje kretanje tijekom vježbanja.

Drvo je lakše i mekše na dodir od čelika. Već prva ponavljanja donijet će osjetnu razliku u kralježnici.

Spoj jednostavnosti i trenda namijenjen je članovima teretane koji su fokusirani na prestiž ali i udobnu opremu. BANKA klupa dizajnirana je s posebnom pažnjom na detalje i snažnim fokusom na kvalitetnu izradu.

 

 

 

 

 

Brand

PENT

PENT posjeduje iskusni i talentirani dizajnerski tim čiji rad u kombinaciji s visokokvalitetnim materijalima renomiranih proizvođača i upotrebom suvremenih strojeva čini luksuzne proizvode koji imaju sve što ekskluzivna kućna teretana i osobni studio trebaju imati.Cilj PENT-a je stvoriti unikatne proizvode za zahtjevnog kupca, a namijenjen je za luksuzne privatne teretane i spa, zatim za hotele i vile ali i za privatnu svrhu. PENT. luksuzna fitnes oprema je rješenje po mjeri za sve fitness entuzijaste koji su ujedno i entuzijasti dizajna. S glatkim, elegantnim linijama i vrhunskim materijalima, PENT. nije samo oprema za vježbanje – to je namještaj koji ima funkcionalni aspekt. PENT koristi drvo europskog oraha i nehrđajući čelik te posjeduje sve što je potrebno za dobar trening. Svaki dio, bilo da se radi o kompletu bučica ili klupi za vježbanje, dizajniran je s posebnom pažnjom na detalje i jakim fokusom na kvalitetnu izradu.

Dodatne informacije

Vrsta drveta

Orah, Crni jasen

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024