FitnessOprema OrlandoFit Grupa

NOHrD Wall Compact

6.995,00 PDV uključen

Dostupno uz narudžbu

Opis

NOHRD Wall Compact nudi potpuni trening cijelog tijela u područjima snage i izdržljivosti na najmanjem prostoru. S integriranim poteznim kabelom i ski trenažerom, možete trenirati na NOHRD zidu. Swing bučice izrađene od ručno šivane prave kože mogu se pospremiti izravno na zid nakon treninga.

 

Virtualni sustav obuke – Gotovi treninzi mogu se pokrenuti putem zaslona osjetljivog na dodir, a dodatni uređaji mogu se integrirati putem Bluetootha.

 

Svaki NOHRD Wall Compact ima osam swing bučica koje se mogu pohraniti u zid radi uštede prostora.

 

Korištenjem elemenata za povlačenje kabela, NOHRD Wall Compact omogućuje širok raspon učinkovitih funkcionalnih treninga i jedinica za vježbanje.

S NOHRD Wall Compact sustavom vježbanja svaki dan dobivate novu vježbu (workout-of-the-day) ili možete odabrati vlastite vježbe. Tijekom vježbanja, otkucaji srca i potrošene kalorije prikazuju se u korisničkom profilu i ocjenjuju se na kraju vježbanja.

Brand

NOHrD

Inovativne sprave izrađene od vrhunskog drveta - Made in Germany

NOHrD dizajnira i proizvodi prepoznatljivu fitness opremu visoke kvalitete od drveta, i već dugi niz godina predstavlja visoku kvalitetu, vrhunski dizajn i održivost, sa konstantnim fokusom na selekciji prirodnog materijala i njegovim održivim upravljanjem. Svoje prisustvo na tržištu konstantno nadograđuju mudro osmišljenim i estetski privlačnim novim proizvodima, čiji je dizajn i kvaliteta prepoznata i priznata i od struke (SlimBeam je 2013. godine promptno nakon predstavljanja nagrađen German PlusX Award-om). Naziv branda NOHrD baziran je na lokaciji tvrtke koja se nalazi u sjevernoj Njemačkoj, tako da “NOH” predstavlja pokrajinu Nordhorn, a slovo “D” predstavlja Deutschland, dakle: “Made in Germany”. Svaka od sprava ručno je izrađena u proizvodnom pogonu NOHrD-a. Kombinacija klasične ručne izrade i precizne strojne tehnologije osigurava konstantnu kvalitetu i napredak. Posebno se vodi računa o brizi za okoliš, pa se sva kora i drvo kompletno procesuira - nema otpada. Ostaci iz proizvodnje koriste se za generiranje energije. 1500 kvadratnih metara pogona koristi se za proizvodnju vlastite solarne energije, sa kojom se napajaju strojevi sa niskom emisijom. Proizvodi se izrađuju od punog drveta isključivo iz održivo upravljanih šuma SAD-a i Njemačke. Drveni elementi najviše kvalitete zaštićeni su uljem od prljavština i mrlja. Drvo je prirodni materijal koji može odstupati u boji i konzistenciji, zbog toga NOHrD proizvodi imaju jedinstveni status. Drvo će s vremenom prirodno potamniti, posebice drvo trešnje. Koristi se isključivo prava, izvorno Njemačka, ručno obrađena koža.
  • u skladu sa ISO 9001
  • štavljenje povrćem / autentični miris kože
  • iznimno visoka tolerancija ljudske kože (za razliku od kože štavljene kromom)
Čak i prava koža visoke kvalitete može pokazati neželjene prirodne osobine. Nema kože bez mane. Površina se često tretira poliuretanom ili akrilatom, koji koži daju neprirodan, sintetički izgled. Zbog tretiranja povrćem, koža kod NOHrD proizvoda zadržava prirodni izgled, i eventualno će tijekom vremena blago potamniti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024