FitnessOprema OrlandoFit Grupa

Matrix Glute Trainer

5.300,00 PDV uključen

Dostupno uz narudžbu

Opis

MATRIX Glute Trainer

Ponekad najbolja ideja nije nužno najnovija ideja, već stara ideja koja je konačno izvedena kako treba. Trening gluteusa postoji već duže vrijeme i postaje sve popularniji jer sportaši nastoje maksimizirati svoj fizički potencijal, a korisnici fitnessa žele zategnuti svoje tijelo. Međutim, vježbanje gluteusa nikada nije bilo tako udobno, sigurno i učinkovito kao s našim ultimativnim trenerom gluteusa iz Matrix Fitnessa. Saznajte kako smo proučavali procese izgradnje i toniranja mišića koji su uključeni u trening gluteusa i tetive koljena kako bismo stvorili pametniju i robusniju metodu visokointenzivnog treninga gluteusa.

 

MOGUĆNOSTI ZA UČINKOVITIJI TRENING STRAŽNICE

Dok godinama istražujemo potencijal vježbača za gluteus, primijetili smo sve veću popularnost ove vrste vježbi među natjecateljima i fitness klubovima. Pritom smo shvatili da su dostupne metode i oprema za izgradnju i toniranje gluteusa daleko od idealnih. Budući da je gluteus snažan mišić u obliku lepeze, čak i pod najboljim uvjetima, pronalaženje pravih vježbi može biti teško. Mnoge metode uključuju zamašne pokrete poput čučnjeva i iskoraka za ciljanje gluteusa. Između ostalog, to je dovelo do obeshrabrenih modifikacija opreme za vježbanje ili popularnog hip thrust ili hip lifta, koji, iako bolje cilja gluteuse, imaju druge probleme. Šipke s utezima je teško postaviti i korisnici se teško stabiliziraju tijekom vježbe. Nesigurno balansiranje utega na bokovima također doprinosi problemu. Nestabilne šipke ili utezi mogu se prevrnuti ili pasti, uzrokujući ozbiljnije ozljede uz nagnječenje kuka.

Iako se čini da su ovi problemi glavni izazov u inovacijama treninga gluteusa, mi u Matrixu smo u njima vidjeli priliku. Od samog početka projekta bilo je jasno da želimo postići ciljane i učinkovite rezultate podizanja kukova bez problema i opasnosti koje uz to dolaze. Stoga smo morali prenijeti na potpuno novi uređaj, pa su naši dizajneri i inženjeri udružili ruke. Uz naše dugogodišnje iskustvo u svim područjima vježbanja, razvili smo različite prototipove Glute Trainer-a za potrebe testiranja. Za naše testove na terenu radili smo s 12 profesionalnih fitness trenera i više od 100 članova kluba različitih veličina tijela, dobi i razina sposobnosti kako bismo dobili povratne informacije iz prve ruke o iskustvu vježbanja i funkciji naših prototipova. Brzo smo stekli važne uvide u različite duljine torza, u kojim se uvjetima korisnici osjećaju sigurno kada se pripremaju za vježbu, što im daje stabilnost i još mnogo toga. Naučili smo i što ne treba raditi, što je možda jednako važno.

 

Uređaj ima sklopivi jastučić za kukove za lak pristup, koji se također može prilagoditi različitim veličinama tijela. Velika, nagnuta platforma pruža nogama neklizajuću i stabilnu površinu. Podstavljena kontaktna površina osigurava siguran osjećaj vježbanja prije početka serije. Naše ergonomski nagnute ručke pružaju dodatnu podršku tijekom intenzivnih treninga. Zajedno s mnogim drugim značajkama, ovi mali i inovativni detalji brzo stvaraju izvanredno iskustvo vježbanja. Budući da bi naš novi trenažer za gluteus trebao biti prikladan za teretane i objekte za vježbanje svih vrsta, odlučili smo se za verziju s pločicama. Na taj smo način uspjeli izostaviti veliku količinu čelika i mehaničkih komponenti, čineći naš glutenager vrlo ekonomičnim dijelom opreme koji se može opteretiti do 227 kg. Kako bismo osigurali da čak i najambiciozniji sportaši mogu pomaknuti svoje granice, u dizajn smo ugradili dvostruke kuke za remen. Kombinacijom trenažera za gluteus s elastičnim fitness trakama sportaši mogu izvoditi trening eksplozivne snage u različitim varijantama.

Brand

Matrix

Matrix Fitness

Matrix je jedan od vodećih svjetskih - najbrže rastućih - komercijalnih fitness brandova. Iako je ostvareni rast bio brz, nije bio slučajan. Inovativan način razmišljanja, prihvaćanje svježih ideja, i kreativno rješavanje problema zaštitni su znak branda. Rezultat su novi standardi dizajna prema kojem streme drugi proizvođači, kao i jedno sasvim novo nadahnuće u industriji u kojoj se korisnicima konstantno nude praktički isti proizvodi, godinu za godinom. Na taj način Matrix odgovara na potrebe korisnika na jedinstven način. Vodeći svjetski klubovi i fitness centri odabrali su Matrix za partnera upravo zbog navedenih razloga. Snaga branda je u vrhunskoj kvaliteti proizvoda. Tepisi traju duže, motori rade bolje, a ukupan trošak vlasništva je među najnižima u sektoru. Sučelja su optimizirana za fitness okruženja, niski utezi na spravama ne blokiraju pogled, a za estetiku je zaslužna nevjerojatna pozornost koja je posvećena detaljima. Matrix nije redefinirao standarde samo kroz industrijski dizajn. Odgovoran je i za uvođenje sasvim novih fitness modaliteta, poput recimo ClimbMill trenažera. Brand je dodatno motivirao i inspirirao grupne treninge sa Connexus funkcionalnim trening sustavom, ili recimo In-Trinity platformom. Među prvima su uveli predimenzionirane tubularne konstrukcije kod strength sprava, od kojih su Magnum i Versa serije jedne od vodećih u sektoru. Tu je i 7xi, konzola sa najvećim mogućnostima povezivanja, te Workout Tracking Network koji spaja proširene mogućnosti zabave sa integriranom funkcionalnošću za praćenje fitness aktivnosti. Također, opsežan portfolio strength sprava odgovorati će potrebama Vaših korisnika u svakoj fazi njihovog fitness napretka.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024