FitnessOprema OrlandoFit Grupa

Matrix Fitness E50 XR Crosstrainer – eliptični trenažer

6.150,0011.900,00 PDV uključen

Dugi i intenzivni treninzi na Matrix Cross trenažeru više nisu problem. Sofisticirana ergonomija od papučice do ručke s više položaja to omogućuje. Duge treninge možete odraditi bez većeg utjecaja na zglobove gležnja, koljena i kuka te brzo mijenjati otpor i optimalno ga podešavati.

Opis

Naš izdržljivi Endurance Elliptical idealan je za promjenjive intenzitete treninga i nudi vježbanje s niskim opterećenjem za sve članove.

Patentirani dizajn ovjesa smanjuje buku i trenje, čime se produljuje vijek trajanja uređaja, dok stalna brzina ubrzanja i sofisticirana ergonomija osiguravaju da svaki pokret bude gladak i prirodan.

Brand

Matrix

Matrix Fitness

Matrix je jedan od vodećih svjetskih - najbrže rastućih - komercijalnih fitness brandova. Iako je ostvareni rast bio brz, nije bio slučajan. Inovativan način razmišljanja, prihvaćanje svježih ideja, i kreativno rješavanje problema zaštitni su znak branda. Rezultat su novi standardi dizajna prema kojem streme drugi proizvođači, kao i jedno sasvim novo nadahnuće u industriji u kojoj se korisnicima konstantno nude praktički isti proizvodi, godinu za godinom. Na taj način Matrix odgovara na potrebe korisnika na jedinstven način. Vodeći svjetski klubovi i fitness centri odabrali su Matrix za partnera upravo zbog navedenih razloga. Snaga branda je u vrhunskoj kvaliteti proizvoda. Tepisi traju duže, motori rade bolje, a ukupan trošak vlasništva je među najnižima u sektoru. Sučelja su optimizirana za fitness okruženja, niski utezi na spravama ne blokiraju pogled, a za estetiku je zaslužna nevjerojatna pozornost koja je posvećena detaljima. Matrix nije redefinirao standarde samo kroz industrijski dizajn. Odgovoran je i za uvođenje sasvim novih fitness modaliteta, poput recimo ClimbMill trenažera. Brand je dodatno motivirao i inspirirao grupne treninge sa Connexus funkcionalnim trening sustavom, ili recimo In-Trinity platformom. Među prvima su uveli predimenzionirane tubularne konstrukcije kod strength sprava, od kojih su Magnum i Versa serije jedne od vodećih u sektoru. Tu je i 7xi, konzola sa najvećim mogućnostima povezivanja, te Workout Tracking Network koji spaja proširene mogućnosti zabave sa integriranom funkcionalnošću za praćenje fitness aktivnosti. Također, opsežan portfolio strength sprava odgovorati će potrebama Vaših korisnika u svakoj fazi njihovog fitness napretka.

Dodatne informacije

EKRAN

LED, TOUCH

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024