FitnessOprema OrlandoFit Grupa

Matrix Connexus CXR50

13.750,00 PDV uključen

Naši originalni, stručno osmišljeni treninzi pružaju širok raspon vježbi snage i kardio vježbi koje vam pomažu izgraditi čiste mišiće i sagorjeti kalorije u 30 minuta ili manje. Bilo da pokušavate smršaviti, izgraditi mišiće, poboljšati izdržljivost ili podići formu na višu razinu, vaša fizička transformacija počinje s Connexus Home.

 

Dostupno uz narudžbu

Opis

Bilo da ste entuzijastični oko treninga u stilu kampa za obuku ili želite poboljšati svoju osnovnu kondiciju, naš sustav funkcionalnog treninga pomoći će vam da postignete zdravo, dobro utrenirano tijelo u svoja četiri zida.

Uz Connexus Home dobivate razne treninge snage i kardio vježbe u posebno razvijenim programima treninga i odgovarajućim dodacima za vidljiv napredak i vidljive rezultate. Veliku smo važnost pridodaliali tankom, elegantnom dizajnu koji savršeno pristaje u vaš dom, pogotovo zato što naš Connexus Home Functional System možete postaviti bilo gdje u prostoriji bez daljnjeg pričvršćivanja.

 

 

Specifikacije: 225 x 114 x 216 cm

Maksimalna težina korisnika : 159 kg

Težina sprave: 139 kg

Dodaci: 5kg trening šipka, 6 guma s opterećenjem (2 light, 2 medium, 2 heavy), valjak

 

Brand

Matrix

Matrix Fitness

Matrix je jedan od vodećih svjetskih - najbrže rastućih - komercijalnih fitness brandova. Iako je ostvareni rast bio brz, nije bio slučajan. Inovativan način razmišljanja, prihvaćanje svježih ideja, i kreativno rješavanje problema zaštitni su znak branda. Rezultat su novi standardi dizajna prema kojem streme drugi proizvođači, kao i jedno sasvim novo nadahnuće u industriji u kojoj se korisnicima konstantno nude praktički isti proizvodi, godinu za godinom. Na taj način Matrix odgovara na potrebe korisnika na jedinstven način. Vodeći svjetski klubovi i fitness centri odabrali su Matrix za partnera upravo zbog navedenih razloga. Snaga branda je u vrhunskoj kvaliteti proizvoda. Tepisi traju duže, motori rade bolje, a ukupan trošak vlasništva je među najnižima u sektoru. Sučelja su optimizirana za fitness okruženja, niski utezi na spravama ne blokiraju pogled, a za estetiku je zaslužna nevjerojatna pozornost koja je posvećena detaljima. Matrix nije redefinirao standarde samo kroz industrijski dizajn. Odgovoran je i za uvođenje sasvim novih fitness modaliteta, poput recimo ClimbMill trenažera. Brand je dodatno motivirao i inspirirao grupne treninge sa Connexus funkcionalnim trening sustavom, ili recimo In-Trinity platformom. Među prvima su uveli predimenzionirane tubularne konstrukcije kod strength sprava, od kojih su Magnum i Versa serije jedne od vodećih u sektoru. Tu je i 7xi, konzola sa najvećim mogućnostima povezivanja, te Workout Tracking Network koji spaja proširene mogućnosti zabave sa integriranom funkcionalnošću za praćenje fitness aktivnosti. Također, opsežan portfolio strength sprava odgovorati će potrebama Vaših korisnika u svakoj fazi njihovog fitness napretka.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024