FitnessOprema OrlandoFit Grupa

LIFEMAXX PT4Pro suspension trainer kit LMX1501 – suspenzijski trenažer

99,90 PDV uključen

LMX1501 PT4Pro® komplet za vježbanje ovjesa odličan je za bilo koju funkcionalnu sobu za vježbanje, kao i kod kuće i tijekom putovanja!
Ovaj komplet za vježbanje ovjesa omogućuje vam da trenirate na bilo kojem mjestu.
Ovaj pristupačni, ali visokokvalitetni originalni trener vješanja udoban je i siguran za upotrebu što ga čini pogodnim za intenzivnu komercijalnu upotrebu.
Maksimalni kapacitet: 200 kg

Dostupno uz narudžbu

Brand

LifeMaxx

LifeMaxx BV je od 2004. međunarodno orijentirana tvrtka koja proizvodi profesionalnu fitness opremu i trenažere. Opremu poput bučica, utega/diskova, bumpera, girji, šipki, rollera za masažu, squat rackova, nosača za pohranu opreme, medicinki, olimpijskih klupa i sl., donose kroz vlastite brandove Lifemaxx® i Crossmaxx®. Oprema je namijenjena sportskim centrima, teretanama, fitness centrima, privatnim studijima, CrossFit® boxovima, te za treninge i natjecanja na otvorenom. Kvalitetu i funkcionalnost, koji su najviši prioritet, jamči dugogodišnje iskustvo u fitness sektoru, zbog kojeg tvrtka uvijek nudi vrhunske proizvode. Osim za profesionalce i u komercijalne svrhe, oprema će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih rekreativaca. Opremite svoj prostor vrhunskim rekvizitima jednog od vodećih proizvođača fitness opreme na europskom tržištu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024