FitnessOprema OrlandoFit Grupa

LIFEMAXX LMX1288.1 Crossmaxx® Premium Battle rope 1,5″ 12m – trenažno uže

135,00 PDV uključen

LMX1288.1 Crossmaxx® Premium Battle konop 1,5 “12m odličan je za širok raspon treninga kao što su trening u malim grupama i osobni trening!
Ovo sjajno, visokokvalitetno borbeno uže izrađeno je od najlona veće izdržljivosti.
Premium Battle konop 1,5 “12m dugačak je 12 m.
Vrhunski bojni konop pogodan je za unutarnju ili vanjsku upotrebu (njegov radni vijek bit će produžen ako se koristi na čistom, ravnom podu).

Opis

Posebnosti:
– boja: crna
– dužina: 12m
– debljina: 7 1,5 “(3,7 cm)
– materijal: najlon

Oprez! Pričvrstite tako da se zidni nosač LMX1286 ne trlja o konop što vam omogućava da dulje uživate u užetu.

Brand

LifeMaxx

LifeMaxx BV je od 2004. međunarodno orijentirana tvrtka koja proizvodi profesionalnu fitness opremu i trenažere. Opremu poput bučica, utega/diskova, bumpera, girji, šipki, rollera za masažu, squat rackova, nosača za pohranu opreme, medicinki, olimpijskih klupa i sl., donose kroz vlastite brandove Lifemaxx® i Crossmaxx®. Oprema je namijenjena sportskim centrima, teretanama, fitness centrima, privatnim studijima, CrossFit® boxovima, te za treninge i natjecanja na otvorenom. Kvalitetu i funkcionalnost, koji su najviši prioritet, jamči dugogodišnje iskustvo u fitness sektoru, zbog kojeg tvrtka uvijek nudi vrhunske proizvode. Osim za profesionalce i u komercijalne svrhe, oprema će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih rekreativaca. Opremite svoj prostor vrhunskim rekvizitima jednog od vodećih proizvođača fitness opreme na europskom tržištu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024