FitnessOprema OrlandoFit Grupa

LIFEMAXX LMX1718 Crossmaxx® Boxing bag Arm – zidni nosač za boks vreće

92,00 PDV uključen

Modularni dizajn Crossmaxx® Rigs-a omogućava gotovo beskrajne mogućnosti!
Sve komponente Crossmaxx® Rig su izdržljive i odlikuju se jakim praškastim slojem koji im daje  mat crni finiš koji omogućava bolje prianjanje.
Uspravni nosači Crossmaxx® Rig XL izrađeni su od čelika debljine 3 mm, laserski urezanih brojeva u okviru i dimenzija 75 x 75 mm

Brand

LifeMaxx

LifeMaxx BV je od 2004. međunarodno orijentirana tvrtka koja proizvodi profesionalnu fitness opremu i trenažere. Opremu poput bučica, utega/diskova, bumpera, girji, šipki, rollera za masažu, squat rackova, nosača za pohranu opreme, medicinki, olimpijskih klupa i sl., donose kroz vlastite brandove Lifemaxx® i Crossmaxx®. Oprema je namijenjena sportskim centrima, teretanama, fitness centrima, privatnim studijima, CrossFit® boxovima, te za treninge i natjecanja na otvorenom. Kvalitetu i funkcionalnost, koji su najviši prioritet, jamči dugogodišnje iskustvo u fitness sektoru, zbog kojeg tvrtka uvijek nudi vrhunske proizvode. Osim za profesionalce i u komercijalne svrhe, oprema će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih rekreativaca. Opremite svoj prostor vrhunskim rekvizitima jednog od vodećih proizvođača fitness opreme na europskom tržištu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024