FitnessOprema OrlandoFit Grupa

LIFEMAXX Crossmaxx® Air Rower PRO

1.600,00 PDV uključen

Crossmaxx® Air Rower PRO idealan je i inovativan zračni veslački ergometar za svaki funkcionalni, CrossFit i HIIT trening!

Dostupno uz narudžbu

Opis

Velika LCD konzola nudi 8 različitih treninga i može se podesiti na 8 razina otpora. Crossmaxx® Air Rower PRO sa super čeličnim ventilatorom nudi kombinaciju otpora zraka i magnetskog otpora, tako da možete birati između 8 različitih razina otpora!

Preko jasnog LCD zaslona možete odabrati 8 programa treninga (uključujući 20/30, 20/10, vlastite intervale, postavke cilja i SPM kontrolu). Osim toga, možete jednostavno čitati sljedeće podatke na zaslonu: udaljenost, vrijeme staze, udarci, kalorije, SPM, Watt i vrijeme. Također možete izmjeriti broj otkucaja srca pomoću prsnog remena.

Trening s Crossmaxx® Air Rower PRO je udoban i ergonomski. Podesive ploče za noge opremljene su protukliznim slojem, ručka je ergonomskog oblika s mekim, ali čvrstim hvatom, sjedalo je također udobno zbog ergonomskog oblika.

Završili ste sa trenigom? Ergometar možete jednostavno preklopiti sa sigurnosnom polugom ispod tračnica i odvesti uz pomoć jakih najlonskih transportnih kotača.

LMX1752 Crossmaxx® Air Rower PRO ima vrlo jake aluminijske tračnice sa čeličnim pojačanjem tako da veslač težiti i do 160 kg.

Visoka kvaliteta čini Crossmaxx® Air Rower PRO prikladnim za intenzivnu i komercijalnu upotrebu.

Specifikacije:

– boja: mat crna
– duljina: 2180 mm
– širina: 615 mm
– visina: 760 mm
– visina sjedala: sprijeda 44 cm – straga 49 cm
– težina: 49,5 kg
– dvostruki čelični ventilator
– jasan i veliki LCD zaslon
– mogućih 8 različitih treninga i 8 razina otpora
– pedale protiv klizanja
– sklopivost
– otpor: kombinacija magnetskog i zračnog otpora
– s transportnim kotačima
– moguće mjerenje otkucaja srca uz pomoć prsnog remena
– maksimalna težina korisnika: 160 kg

 

 

Brand

LifeMaxx

LifeMaxx BV je od 2004. međunarodno orijentirana tvrtka koja proizvodi profesionalnu fitness opremu i trenažere. Opremu poput bučica, utega/diskova, bumpera, girji, šipki, rollera za masažu, squat rackova, nosača za pohranu opreme, medicinki, olimpijskih klupa i sl., donose kroz vlastite brandove Lifemaxx® i Crossmaxx®. Oprema je namijenjena sportskim centrima, teretanama, fitness centrima, privatnim studijima, CrossFit® boxovima, te za treninge i natjecanja na otvorenom. Kvalitetu i funkcionalnost, koji su najviši prioritet, jamči dugogodišnje iskustvo u fitness sektoru, zbog kojeg tvrtka uvijek nudi vrhunske proizvode. Osim za profesionalce i u komercijalne svrhe, oprema će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih rekreativaca. Opremite svoj prostor vrhunskim rekvizitima jednog od vodećih proizvođača fitness opreme na europskom tržištu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024