FitnessOprema OrlandoFit Grupa

Kategorija:

INTENZA FITNESS – 550Rbi – poluležeći bicikl

4.300,00 PDV uključen

Precizno dizajniran da nudi vrhunski vrhunski dizajn i funkcije za vrhunske teretane i fitnesse, Intenza 550RBi nudi entuzijastima biciklizma performanse, zajedno s ergonomski ispravnom udobnošću i podrškom. Sa svim klasičnim elementima dizajna Intenza, ležeći bicikl serije 550 ima dizajn s niskim profilom sjedala, kako bi eliminirao potrebu  vježbaču da podiže noge prilikom spuštanja u sjedalo, što olakšava penjanje i silazak .

Dostupno uz narudžbu

Opis

Sa svojim klasičnim dizajnerskim elementima, Intenza ležeći bicikl serije 550 ima stepenicu te sjedalo s niskim profilom kako bi se olakšao ulazak i silazak.

Otisak stopala – D x Š: 160 x 71 cm

Dimenzije proizvoda – D x Š x V: 160 x 70 x 124 cm

Neto težina proizvoda e serija – 109 kg

Neto težina proizvoda i serije – 102kg

Brand

Intenza

Intenza Fitness  je sestrinska tvrtka, proizvođača HealthStream-a, vodećeg proizvođača fitness opreme sa sjedištem u Tajvanu. Od 1998, HealthStream je razvio snažan temelj u projektiranju i izgradnji fitness opreme za mnoge od najvećih imena fitness industrije, uključujući Life Fitness, LeMond Fitness, StairMaster i mnoge druge međunarodne marke. HealthStream-ov ekološki održiv i energetski učinkovit proizvodni proces uključuje korištenje sunčeve energije za smanjenje emisije ugljika i automatizaciju kako bi se osigurala najviša kvaliteta. Intenza cardio oprema vrhunac je 18 mjesečnog pažljivog razvoja proizvoda. Brend Intenza  utjelovljuje predanost tvrtke za neprestanim nastojanjem za stvaranje vrhunskih vrijednost i kroz inovacije. Intenza je lice temeljnih vrijednosti tvrtke, njezinih standarda kvalitete, eko-osvještenosti te njene skrbi za kupce, korisnike i partnere, koja je dobro prihvacena na preko 35 međunarodnih tržišta od njena lansiranja, 2012. godine. Intenza Vam nudi razne cardio proizvode, od traka za trčanje iz serije 550 Entertainment Series, koja je prilagodena svakodnevnoj, kućnoj upotrebi te Interactive Series koja je prilagodena komercijalnoj upotrebi. Intenza Vam nudi i eliptične trenažere iz svoje 550 serije, kao i ležeće bicikle ( Recumbent Bike ) Sve ostale proizvode možete pogledati na http://intenzafitness.com, ili poslati upit nama kao distributru Intenza brenda.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024