FitnessOprema OrlandoFit Grupa

Kategorija:

duraSOUND podovi

Opis

RJEŠENJE ZA PODOVE BILO GDJE

Ne proizvodimo samo gumene podove. Mi pružamo vrhunski projektirani sustav podova za fitness za maksimalnu udobnost, trajnost i funkcionalnost.

Gotovo je neuništiv – može se koristiti bilo gdje, ali je idealan za okruženja s intenzivnom i teškom uporabom, područja gdje je potrebno ukloniti maksimalno bilo kakav zvuk.

Povišeno postolje

  • Izdiže ploče s poda te  stvara džepove zračnog prostora za vrhunski učinak amortizacije
  • Apsorbira i zvuk i vibracije
  • Svi kabeli mogu biti kanalizirani ispod DuraSound ploča
  • Ravnomjerno raspoređuje težinu opreme

Patentirani KrosLOCK dizajn

  • Jedinstven dizajn zaključavanja u svim smjerovima omogućuje pločama da budu čvrsto pričvršćene bez potrebe za ljepilom!
  • Ovaj dizajn zaključavanja sprječava širenje i skupljanje ploča, zaustavlja svako odvajanje ploča po šavovima i rasipa energiju od udaraca u svim smjerovima po cijeloj popločanoj površini
  • Ploče se mogu podići i rekonfigurirati kako bi se prilagodili svim promjenama na vašem objektu
  • Jednostavan i učinkovit za instalaciju.

 

DuraSound je projektiran s mnogim jedinstvenim i inovativnim značajkama, kao što je tehnologija udarnog postolja koja stvara zračni prostor ispod svake pločice za vrhunski učinak amortizacije i smanjenu buku i vibracije.

DuraSound omogućuje vam stvaranje vizualnog dojma koji jednostavno ne možete postići s tradicionalnim podovima za fitness.

Birajte između mnogo različitih boja kako biste zadovoljili najizbirljivije estetske zahtjeve. Raznobojni podovi ne samo da izgledaju sjajno, već služe i funkcionalnoj svrsi.

Dizajniran je ne samo da izdrži čak i najtežu komercijalnu upotrebut, već i zaštitite estrihe i podloge od oštećenja. Proizveden je pomoću patentiranog procesa kompresije u tri stupnja. Ekstremna mehanička kompresija i visokokvalitetni materijali stvaraju iznimno izdržljivu podnu ploču. Ocijenjeno je za više od 4000 ponovljenih udaraca tupim predmetom i podržano je 10-godišnjim tvorničkim jamstvom.

Ploče se postavljaju pod kompresijom. Ljepilo je potrebno samo za fiksiranje prijelaznih rampi. Ploče se mogu jednostavno podići i zamijeniti.

Sa zakrivljenim rubnim i kutnim profilima, naši se podovi mogu sigurno i neprimjetno integrirati s drugim podnim površinama, kao i usmjeravati oko vrata.

DuraSound je prvi sustav podova koji vam daje istinski integrirano rješenje za podove. Olimpijske podizne platforme mogu se neprimjetno integrirati – nema odvojenih ili podignutih platformi – nema opasnosti od spoticanja. Vrhunska fleksibilnost – cijelo područje je upotrebljivo – za sve!

Naše neovisno SofRamp rješenje dizajnirano je za rad gdje god je potreban prijelaz. SofRamp se može rezati i postaviti pod bilo koji kut, što ga čini idealnim za ulaze. Dostupno u 4 debljine. Cijene i ponuda na upit.

 

 

Brand

sofSURFACES

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024