FitnessOprema OrlandoFit Grupa

Kategorija:

HORIZON module for Viewfit Citta TT treadmill (TT5.0) – virtualni modul

59,63 PDV uključen

Vaš omiljeni program treninga na vašoj traci za trčanje Citta TT možete učiniti još ljepšim pomoću WiFi modula

Pomoću samorazumljivih simbola, gumbova i intuitivnog rada konzole možete se opustiti i uživati u svom treningu

Opis

WiFi modul za traku za trčanje Viewfit Citta TT pruža vam mogućnost korištenja svih aplikacija za praćenje vježbanja na traci za trčanje Citta TT. Kao rezultat toga, više ne morate zasebno prenositi jedinice za vježbanje koje radite kod kuće na svom uređaju za fitness u svoje fitnes aplikacije, jer uređaj sve to radi sam.
Zahvaljujući našoj konstantno rastućoj mreži partnera, s vremenom će se otvarati sve više i više prilika. Većina vaših omiljenih poput Garmina, MyFitnessPala, Runkeira, Fitbita i još nekoliko njih već su dostupni.

Brand

Horizon

OSOBNI, MOĆNI I UKUPNO POVEZANI Horizon Smart Fitness tehnologija omogućava praktički jednostavno povezivanje sa sadržajem koji vas pokreće. Uz fleksibilnost našeg moćnog tehnološkog paketa, samo morate odlučiti kako želite personalizirati svoje vježbanje kako biste ga ostvarili. Naši izdržljivi kardio uređaji dizajnirani su za rad s vašim omiljenim programima za trening. Jednostavne brze tipke za biranje i tipke za brzinu i nagib jednim dodirom čine intervalni trening laganim.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024