FitnessOprema OrlandoFit Grupa

BODYTONE Pegasus steper

5.045,00 PDV uključen

Dostupno uz narudžbu

Opis

BODYTONE PEGASUS Steper

Steper Bodytone Pegasus napravljen je od 4 mm debelih čelične cijevi visoke otpornosti, laserski izrezanih za veću preciznost i zavarenih pomoću robotskog procesa.

Posebna obrada u 3 sloja: čišćenje čelika pjeskarenjem pod pritiskom čeličnim kuglicama od 10 mikrona. Čišćenje zrakom pod pritiskom. Mehanički pregled s abrazivnom pločom za potpuno čišćenje, izbjegavajući tragove prašine. Antikorozivni temeljni premaz za veću postojanost boje.

LINIJA PROIZVODA: FunctionalPro

BRUTO TEŽINA: 117,8 kg

NETO TEŽINA: 96 kg

DIMENZIJE KUTIJE: 118,5 x 91 x 46 cm

TEŽINA: 96 kg

Brand

Bodytone

Bodytone

Bodytone fitness oprema nudi prilagodljiva rješenja za svaki sektor: teretane, fitness centre, sportske objekte, hotele, medicinske ustanove, pa čak i uredska okruženja. Svojim dizajnom i kvalitetom, Bodytone omogućuje jedistveno korisničko iskustvo prilikom korištenja ovih profesionalnih fitness sprava. Uz bogato iskustvo od preko 20 godina na tržištu fitness opreme, Bodytone je već etabliran i međunarodno prepoznatljiv brand. Široka paleta proizvoda kao i međunarodna distribucijska mreža konstantno raste i napreduje iz godine u godinu. Bodytone fitness oprema je u procesu konstantne evolucije, inovacije i unaprjeđenja. Posebna briga posvećena je i najmanjim detaljima kao odgovor na potrebe tržišta. Kroz proizvode se često predstavljaju najnovije tehnologije i virtualni programi treninga koji će zadovoljiti i najzahtjevnije sportaše.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024