FitnessOprema OrlandoFit Grupa

SKU: N/A Kategorije: ,

Digilock SOLA 3 bravice

100,00110,00 PDV uključen

Digilock nudi rješenja za sigurno skladištenje osobnih stvari zaposlenika i kupaca. Bravama ormarića može se upravljati 4-znamenkastim PIN kodom ili postojećom RFID pristupnom karticom. Sa elektricnim upravljackim kljucem uvijek imate pristup ormaricima, cak i u slucaju zaboravljenog pina ili izgubljene propusnice.

Opis

Digilock Sola 3

Digilock pametan sistem za sigurnu pohranu osobnih stvari klijenata i zaposlenika. Bravice ormarića su jednostavne za korištenje s četveroznamenkastim Pin-om ili RFID pristupnom karticom. Izgubljeni ili zaboravljeni ključevi su stvar prošlosti.

Sa elektroničkim upravljačkim ključem uvijek imate pristup ormariću, čak i u slučaju zaboravljenog PIN-a ili izgubljene propusnice. Možete pratiti upotrebu bravice pomoću isporučenog tableta.

 

Brand

Digilock

je vodeći svjetski proizvođač elektroničkih brava i rješenja za sigurnost ormarića. Inovativni dizajn i vrhunska tehnologija ono su što Digilock čini toliko pouzdanim i rasprostranjenim. Napravljeni od najkvalitetnjih materijala, ormarići i brave pružaju dugotrajnu i besprijekornu funkcionalnost.

Dodatne informacije

Vrsta

RFID, Keypad

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024