FitnessOprema OrlandoFit Grupa

Bodytone – Indoor Pro bike – EX Series

1.500,001.700,00 PDV uključen

Opis

EX Series

Inspirirana prirodnim kretanjima cestovnih biciklista i triatlonaca, EX Serija je serija sobnih bicikala visokih performansi za profesionalne sportaše i zajedno sa opcionalnim Bodytone ekranom predstavlja uzbudljive trenažere za sve vrste sportaša i rekreativaca.

Nude niz jedinstvenih značajki kao što je premaz strukture otporan na prskanje koji štiti od oštečenja uzrokovanih vlagom, POLY-V sustav prijenosa remena koji kroz 6 rebrastih POLY-V rebrastih remena s kevlarskim užetom dizajniranih tako da nude nevjerojatno tečan i glatak rad, s iznimno realištičnim osjećajem. Žice od kevlara su jače i traju duže od klasičnih koje se koriste u sustavima remenskog pogona, što rezultira proizvodom koji ne zahtijeva održavanje, zatezanje i podmazvanje.

 

EX2

Neto Težina: 63kg

Maksimalno opterećenje: 150kg

Dimenzije: 127x61x102cm

Maksimalna tjedna upotreba: 30sati/tjedno

 

EX3

Neto Težina: 62,3kg

Maksimalno opterećenje: 150kg

Dimenzije: 125x60105cm

 

EX4

Neto Težina: 61kg

Maksimalno opterećenje: 150kg

Dimenzije: 127x61x102cm

Maksimalna tjedna upotreba: 30sati/tjedno

 

 

 

Brand

Bodytone

Bodytone

Bodytone fitness oprema nudi prilagodljiva rješenja za svaki sektor: teretane, fitness centre, sportske objekte, hotele, medicinske ustanove, pa čak i uredska okruženja. Svojim dizajnom i kvalitetom, Bodytone omogućuje jedistveno korisničko iskustvo prilikom korištenja ovih profesionalnih fitness sprava. Uz bogato iskustvo od preko 20 godina na tržištu fitness opreme, Bodytone je već etabliran i međunarodno prepoznatljiv brand. Široka paleta proizvoda kao i međunarodna distribucijska mreža konstantno raste i napreduje iz godine u godinu. Bodytone fitness oprema je u procesu konstantne evolucije, inovacije i unaprjeđenja. Posebna briga posvećena je i najmanjim detaljima kao odgovor na potrebe tržišta. Kroz proizvode se često predstavljaju najnovije tehnologije i virtualni programi treninga koji će zadovoljiti i najzahtjevnije sportaše.

Dodatne informacije

Vrsta

, ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Orlandofit Group: Fitness Branimir + Fitness Kaptol + Green Gold Gym + Starfitness fitness oprema

Copyright © STAR FITNESS d.o.o. 2024