FitnessOprema OrlandoFit Grupa

WATERROWER veslački ergometar (A1 Home)

10.303,12kn PDV uključen

WaterRower sprave za veslanje su vrhunske sprave koje osim drugačijeg izgleda odlikuje i vrhunska simulacija prirodnog kretanja. Simulator veslanja WaterRower je izrađen u USA u obliku i s detaljima kakve nećete pronaći kod sličnih sprava za vježbanje. Uz pomoć vode, WaterRower sprava simulira prirodne pokrete, te vam omogućuje potpuno veslanje na spravi i kompletnu vježbu. Sprava je primjerena za kućni kao i profesionalni fitness aranžman.

Trenažer za veslanje WaterRower A1 Home je osnovni model s jednostavnim monitorom koji ima sve potrebne funkcije, te jednostruki lančani sustav.

WaterRower A1 Home je lagan i lako prenosiv trenažer za veslanje koji ne zauzima previše prostora, posebice ako je položen uspravno. Sprava WaterRower A1 Home zauzima jednako prostora koliko i kućni bicikl.

A1 Monitor je napravljen za jednostavnu uporabu i posjeduje “QuickStart” funckiju s kojom brzo dođete do željene postavke. Jednostavno pritisnite “OK” I započnite s veslanjem.

Sprave za veslanje WaterRower ste sigurno primjetili u TV seriji House of Cards. Uz WaterRower spravu i vi možete trenirati poput Franka Underwooda!

Više o specifikacijama i modelima WaterRowera pročitajte ovdje.

 

Maksimalna nosivost: 145 kg

Dimenzije: 57 x 51 x 212 cm

Opis

 

Veslanje je odlična aerobna aktivnost koja aktivira do 84% cjelokupne mišićne mase tijela uz podjednako opterećenje svih mišićnih skupina kako bi se izbjegao dodatan teret na zglobovima.

Patentirani mehanizam WaterRower WaterFlyWheel samostalno prilagođava otpor ergometra ovisno o intenzitetu vježbanja što vam omogućuje savršeno individualiziran trening.

 

Veslanje na WaterRower spravi

Veslanje aktivira 84% mišićne mase; od vrška prstiju koji drže rukohvat (vesla) do stopala i papučica. Uz veslanje se aktiviraju svi mišići na najbitnijim točkama tijela.

Veslanje se sastoji od brzog (faza zaveslaja) i sporog (faza oporavka) pokreta. Ono što vam je potrebno je spretnost koordinacije ritma kretanja kako bi lagano i glatko veslali bez nepoželjnih trzaja.

Dijagrami navedeni niže prikazuju osnovne faze veslanja:

 

Držanje (Catch position)

Sjednite uspravno, tijelo lagano nagnite prema naprijed, ruke ispravite ispred sebe, opustite ramena, podignite glavu s pogledom ispred sebe, noge savijte u koljenu skoro do uspravnog položaja.

waterrower veslacki ergometar fitness oprema

Povlačenje / Zaveslaj (Drive Phase)

Zaveslaj započinjete potiskom nogu gdje ruke ostaju zategnute, te ih skupljate kada su iznad koljena dok trup održavate čvrstim (aktivirajte trbušne mišiće) i lagano se naginjete prema natrag.

waterrower veslacki ergometar fitness oprema

 

Kraj zaveslaja (Otpuštanje)

Noge su u potpunosti istegnute, trup je lagano nagnut prema natrag, ruke povučene do prsiju, ramena opuštena, a glava ispravljena s pogledom ispred sebe.

waterrower veslacki ergometar fitness oprema

Zašto veslati na spravi za veslanje WaterRower

Optimalno vježbanje na najbrži način – u kući, na poslu ili na jezeru. Zašto veslati:

  • Veslanje je savršena kardiovaskularna aktivnost
  • Veslanjem jačate mišićnu masu i korigirate tjelesno držanje
  • Veslanje podiže vašu kondiciju i poboljšava koordinaciju
  • Veslanje nudi kombinaciju snage, izdržljivosti i koncentracije
  • Veslanje je ugodna aktivnost

WaterRower veslački ergometar u potpunosti simulira veslanje na mirnoj vodi. Skoro niti jedna druga fitness sprava vam ne omogućuje doživljaj toliko blizak onome u prirodi.

Svi materijali korišteni u izradi se mogu pronaći u natjecateljskim veslačkim čamcima, od drveta do umjetnih materijala.

Zašto veslati više nije pitanje!

 

WaterRower modeli:

Brand

Waterrower

Zašto veslati na spravi za veslanje WaterRower

WaterRower - veslački ergometar za optimalno vježbanje na najbrži način – u kući, na poslu ili na jezeru. Zašto veslati:
  • Veslanje je savršena kardiovaskularna aktivnost
  • Veslanjem jačate mišićnu masu i korigirate tjelesno držanje
  • Veslanje podiže vašu kondiciju i poboljšava koordinaciju
  • Veslanje nudi kombinaciju snage, izdržljivosti i koncentracije
  • Veslanje je ugodna aktivnost
Ovaj atraktivni veslački ergometar u potpunosti simulira veslanje na mirnoj vodi. Skoro niti jedna druga fitness sprava vam ne omogućuje doživljaj toliko blizak onome u prirodi. Svi materijali korišteni u izradi se mogu pronaći u natjecateljskim veslačkim čamcima, od drveta do umjetnih materijala. Zašto veslati više nije pitanje!

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Prvi saznaj popuste i akcije iz svijeta Fitness Opreme!