FitnessOprema OrlandoFit Grupa

REEBOK Speed rope – RSRP 16082 vijača

135,00Kn PDV uključen

Reebok Speed Rope vijača od 300 cm lako se podešava na željenu dužinu kako bi odgovarala visini korisnika kroz odgovarajući luk tijekom pokreta. Lagane ručke zajedno sa užetom debljine 3 mm idealne su za veće brzine i viši intenzitet treninga. Ukoliko želite svladati Double Undere onda je ovo vijača za Vas.

Izdržljivi materijal čini ovo uže idealnim izborom za grupne programe u kojima će je svakodnevno često koristiti veći broj vježbača.

Opis

Reebok Speed Rope vijača

Reebok Speed Rope vijača od 300 cm lako se podešava na željenu dužinu kako bi odgovarala visini korisnika kroz odgovarajući luk tijekom pokreta.

Lagane ručke zajedno sa užetom idealne su za veće brzine i viši intenzitet treninga. Ukoliko želite svladati Double Undere onda je ovo vijača za Vas.

Izdržljivi materijal čini ovo uže idealnim izborom za grupne programe u kojima će je svakodnevno često koristiti veći broj vježbača.

Razvoj novih i inovativnih proizvoda započeo je prije 15 godina izradom originalne Reebok Step klupice. Upravo inovativnost ono je što izdvaja Reebok fitness opremu kad je riječ o kvaliteti i dizajnu. Ova strast nastavlja se i dalje kroz prepoznavanje jedinstvenih fitness koncepata koji čine pravu razliku. Na taj način Reebok ostvaruje utjecaj na tržištu fitness opreme na svim razinama. Kombinacija izvrsnosti u istraživanjima i razvoju, sa fokusom ne samo na dugotrajnost i testiranje proizvoda, već i na funkcionalnost, čine Reebok fitness opremu standardom kvalitete.

 

Brand

Reebok

Reebok-ova strast prema razvoju novih i uzbudljivih proizvoda započela je pred više od 15 godina razvojem revolucionarne Step klupice. Brand jednakim entuzijazmom nastavlja identificirati jedinstvene fitness koncepte koji doista čine razliku i utječu na tržište na svim razinama. Reebok kombinira izvrsnost u istraživanju i razvoju sa naglaskom ne samo na usredotočenost na dugotrajnost i testiranje proizvoda, već i na funkcionalnost. Ekskluzivna partnerstva i proizvođači najvišeg kalibra pružaju profesionalnim, ali i rekreativnim kupcima sigurnost da prije svega kupuju kvalitetu.

Komercijalna oprema

Oprema je  dizajnirana i razvijena za kontinuiranu dnevnu uporabu i okruženja sa velikim brojem korisnika. To, naravno, uključuje fitness centre, teretane, sportske klubove, privatne studije, škole, sveučilišta, i sl. Komercijalna linija proizvoda uključuje kvalitetne, izdržljive i testirane proizvode koji su proizvedeni da traju. Široka paleta opreme namijenjena je za aerobik, yogu, funkcionalne i treninge snage, kao i za oporavak. Korisnicima donosi vrhunski doživljaj i rezultate koji se očekuju od buduće fitness generacije.

Kućna oprema

Povećanje snage, bolja definicija ili popravak držanja - koji god cilj da korisnik stavi pred sebe, linija kućne opreme ima nešto za svakoga. Od bučica, vijača, girji, pa sve do yoga prostirki, rukavica i pilates lopti. Dodatno na manje prijenosne trenažere, linija uključuje i širok izbor veće cardio opreme poput traka za trčanje, bicikala, cross trenažera i veslača.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda vas zanima…

Mastercard Securecode Verified By Visa American Express MasterCard Maestro Visa