FitnessOprema OrlandoFit Grupa

REEBOK Pilates Mat prostirka – RSYG 16027

460,00Kn PDV uključen

Reebok Pilates Mat udobna je podloga veće debljine namijenjena vježbačima Pilatesa, dizajnirana kako bi bila izdržljiva i dugotrajna, za čestu uporabu. Grebenasta donja površina stvara dodatno trenje kako ne bi došlo do klizanja.

Izrađena je od jednog komada debljine pjenastog materijala 1 cm i zadržava oblik bez obzira na kompresiju. To je čini idealnom za treninge Pilatesa ili istezanje.

  • 2 integrirane rupice za pohranu na Reebok Mat Rack nosač
  • Dimenzije: 183 x 61 x 1 cm
  • Izrađena od jednog komada pjenastog materijala debljine 10 mm koji zadržava oblik unatoč kompresiji
  • Premium proizvod koji pruža potporu i udobnost bez konkurencije
  • Elegantan crno-sivi dizajn, s protukliznom rebrastom donjom površinom

Na zalihi (može se unaprijed naručiti)

Opis

REEBOK Pilates Mat prostirka – RSYG 16027

REEBOK Pilates Mat prostirka – RSYG 16027

Reebok Pilates Mat udobna je podloga veće debljine namijenjena vježbačima Pilatesa, dizajnirana kako bi bila izdržljiva i dugotrajna, za čestu uporabu. Grebenasta donja površina stvara dodatno trenje kako ne bi došlo do klizanja.

Izrađena je od jednog komada debljine pjenastog materijala 1 cm i zadržava oblik bez obzira na kompresiju. To je čini idealnom za treninge Pilatesa ili istezanje.

Integrirane rupice omogućuju jednostavnu i brzu pohranu na Reebok Mat Rack (prodaje se zasebno) koji može uredno pohraniti 30 prostirki za idući termin treninga.

Razvoj novih i inovativnih proizvoda započeo je prije 15 godina izradom originalne Reebok Step klupice. Upravo inovativnost ono je što izdvaja Reebok fitness opremu kad je riječ o kvaliteti i dizajnu. Ova strast nastavlja se i dalje kroz prepoznavanje jedinstvenih fitness koncepata koji čine pravu razliku. Na taj način Reebok ostvaruje utjecaj na tržištu fitness opreme na svim razinama. Kombinacija izvrsnosti u istraživanjima i razvoju, sa fokusom ne samo na dugotrajnost i testiranje proizvoda, već i na funkcionalnost, čine Reebok fitness opremu standardom kvalitete

Brand

Reebok

Reebok-ova strast prema razvoju novih i uzbudljivih proizvoda započela je pred više od 15 godina razvojem revolucionarne Step klupice. Brand jednakim entuzijazmom nastavlja identificirati jedinstvene fitness koncepte koji doista čine razliku i utječu na tržište na svim razinama. Reebok kombinira izvrsnost u istraživanju i razvoju sa naglaskom ne samo na usredotočenost na dugotrajnost i testiranje proizvoda, već i na funkcionalnost. Ekskluzivna partnerstva i proizvođači najvišeg kalibra pružaju profesionalnim, ali i rekreativnim kupcima sigurnost da prije svega kupuju kvalitetu.

Komercijalna oprema

Oprema je  dizajnirana i razvijena za kontinuiranu dnevnu uporabu i okruženja sa velikim brojem korisnika. To, naravno, uključuje fitness centre, teretane, sportske klubove, privatne studije, škole, sveučilišta, i sl. Komercijalna linija proizvoda uključuje kvalitetne, izdržljive i testirane proizvode koji su proizvedeni da traju. Široka paleta opreme namijenjena je za aerobik, yogu, funkcionalne i treninge snage, kao i za oporavak. Korisnicima donosi vrhunski doživljaj i rezultate koji se očekuju od buduće fitness generacije.

Kućna oprema

Povećanje snage, bolja definicija ili popravak držanja - koji god cilj da korisnik stavi pred sebe, linija kućne opreme ima nešto za svakoga. Od bučica, vijača, girji, pa sve do yoga prostirki, rukavica i pilates lopti. Dodatno na manje prijenosne trenažere, linija uključuje i širok izbor veće cardio opreme poput traka za trčanje, bicikala, cross trenažera i veslača.

Dodatne informacije

Dimenzije 183 x 61 x 1 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda vas zanima…

Mastercard Securecode Verified By Visa American Express MasterCard Maestro Visa