FitnessOprema OrlandoFit Grupa

REEBOK elastična traka Power tube L4 – RSTB 16073

215,00Kn PDV uključen

REEBOK elastična traka Power tube L4

Učinkovito i jednostavno ciljajte bilo koju mišićnu grupu sa Reebok Power Tube elastikom. Pogodna je za širok raspon aktivnosti, za treninga snage i rehabilitacije. Iznimno izdržljiva elastična traka aktivira mišiće stvarajući napetost u ciljanom području.

  • dostupna u različitim razinama otpora, od 1 do 5 (prodaju se zasebno)
  • može se izmjenjivati sa utezima ili cardio treningom zbog raznolikosti
  • učinkovito ciljanje svih mišićnih skupina gornjeg i donjeg dijela tijela
  • višenamjenska 156 cm dugačka Power Tube elastična traka, pogodna za treninge snage cijelog tijela i rehabilitacijske programe
  • malih dimenzija, lagana i prenosiva

Dostupno uz narudžbu

Opis

REEBOK elastična traka Power tube L4

REEBOK elastična traka Power tube L4

Učinkovito i jednostavno ciljajte bilo koju mišićnu grupu sa Reebok Power Tube elastikom. Pogodna je za širok raspon aktivnosti, za treninga snage i rehabilitacije. Iznimno izdržljiva elastična traka aktivira mišiće stvarajući napetost u ciljanom području.

Reebok Power Tube, 156 cm dužine, ima zaštitnu presvlaku, malih je dimenzija i lagana. To je čini posebno pogodnom za prenošenje i idealna je za bilo koje trening okruženje.

Kada se ne koristi, Reebok Power Tube se može pohraniti na Reebok Power Tube Rack.

Elastične trake variraju u razinama otpora od 1 do 5; razina 1 je najmanji otpor, dok razina 5 pruža najveći otpor (trake različitog otpora prodaju se odvojeno).

Razvoj novih i inovativnih proizvoda započeo je prije 15 godina izradom originalne Reebok Step klupice. Upravo inovativnost ono je što izdvaja Reebok fitness opremu kad je riječ o kvaliteti i dizajnu. Ova strast nastavlja se i dalje kroz prepoznavanje jedinstvenih fitness koncepata koji čine pravu razliku. Na taj način Reebok ostvaruje utjecaj na tržištu fitness opreme na svim razinama. Kombinacija izvrsnosti u istraživanjima i razvoju, sa fokusom ne samo na dugotrajnost i testiranje proizvoda, već i na funkcionalnost, čine Reebok fitness opremu standardom kvalitete.

Brand

Reebok

Reebok-ova strast prema razvoju novih i uzbudljivih proizvoda započela je pred više od 15 godina razvojem revolucionarne Step klupice. Brand jednakim entuzijazmom nastavlja identificirati jedinstvene fitness koncepte koji doista čine razliku i utječu na tržište na svim razinama. Reebok kombinira izvrsnost u istraživanju i razvoju sa naglaskom ne samo na usredotočenost na dugotrajnost i testiranje proizvoda, već i na funkcionalnost. Ekskluzivna partnerstva i proizvođači najvišeg kalibra pružaju profesionalnim, ali i rekreativnim kupcima sigurnost da prije svega kupuju kvalitetu.

Komercijalna oprema

Oprema je  dizajnirana i razvijena za kontinuiranu dnevnu uporabu i okruženja sa velikim brojem korisnika. To, naravno, uključuje fitness centre, teretane, sportske klubove, privatne studije, škole, sveučilišta, i sl. Komercijalna linija proizvoda uključuje kvalitetne, izdržljive i testirane proizvode koji su proizvedeni da traju. Široka paleta opreme namijenjena je za aerobik, yogu, funkcionalne i treninge snage, kao i za oporavak. Korisnicima donosi vrhunski doživljaj i rezultate koji se očekuju od buduće fitness generacije.

Kućna oprema

Povećanje snage, bolja definicija ili popravak držanja - koji god cilj da korisnik stavi pred sebe, linija kućne opreme ima nešto za svakoga. Od bučica, vijača, girji, pa sve do yoga prostirki, rukavica i pilates lopti. Dodatno na manje prijenosne trenažere, linija uključuje i širok izbor veće cardio opreme poput traka za trčanje, bicikala, cross trenažera i veslača.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda vas zanima…

Prvi saznaj popuste i akcije iz svijeta Fitness Opreme!