FitnessOprema OrlandoFit Grupa

REEBOK Battling Rope – RSRP 10050 (uže za trening)

1.150,00Kn PDV uključen

  • uže promjera 3.8 cm, težine 8 kg
  • namijenjeno cardio treninzima visokog intenziteta i treninzima snage
  • iznimno izdržljiv dizajn
  • Reebok Battling Rope – 10 metara dugačko teško uže od poliestera
  • gumirani krajevi za čvršći i sigurniji hvat

Dostupno uz narudžbu

Opis

REEBOK Battling Rope – RSRP 10050 (uže za trening)

REEBOK Battling Rope – RSRP 10050 (uže za trening)

Popularno u CrossFit-u, brandirano Reebok Battling Rope uže je izdržljivo, 10 metara dugačko uže od poliestera, sa gumiranim krajevim za čvršći hvat. Battling rope užad jača hvat vježbača, snagu i ukupnu razinu fizičkog kapaciteta kroz podizanje pulsa koristeći različite pokrete.

Reebok uže debljine 3.8 cm može se pričvrstiti na sredini dok ga korisnik drži za krajeve izvodeći pokrete visokog intenziteta, poput double wave, alternating wave, shoulder circles i mnogih drugih. To su samo neke od mnoštva različitih mogućnosti koje uključuju razne valovite, višezglobne, eksplozivne pokrete i udarce.

Ovo uže je iznimno izdržljivog dizajna i lako podnosi čestu uporabu i konstante pokrete užeta po podu.

Promijenite ili dodajte novi metabolički element svom treningu snage uz ovo profesionalno Reebok uže za trening.

Razvoj novih i inovativnih proizvoda započeo je prije 15 godina izradom originalne Reebok Step klupice. Upravo inovativnost ono je što izdvaja Reebok fitness opremu kad je riječ o kvaliteti i dizajnu. Ova strast nastavlja se i dalje kroz prepoznavanje jedinstvenih fitness koncepata koji čine pravu razliku. Na taj način Reebok ostvaruje utjecaj na tržištu fitness opreme na svim razinama. Kombinacija izvrsnosti u istraživanjima i razvoju, sa fokusom ne samo na dugotrajnost i testiranje proizvoda, već i na funkcionalnost, čine Reebok fitness opremu standardom kvalitete.

Brand

Reebok

Reebok-ova strast prema razvoju novih i uzbudljivih proizvoda započela je pred više od 15 godina razvojem revolucionarne Step klupice. Brand jednakim entuzijazmom nastavlja identificirati jedinstvene fitness koncepte koji doista čine razliku i utječu na tržište na svim razinama. Reebok kombinira izvrsnost u istraživanju i razvoju sa naglaskom ne samo na usredotočenost na dugotrajnost i testiranje proizvoda, već i na funkcionalnost. Ekskluzivna partnerstva i proizvođači najvišeg kalibra pružaju profesionalnim, ali i rekreativnim kupcima sigurnost da prije svega kupuju kvalitetu.

Komercijalna oprema

Oprema je  dizajnirana i razvijena za kontinuiranu dnevnu uporabu i okruženja sa velikim brojem korisnika. To, naravno, uključuje fitness centre, teretane, sportske klubove, privatne studije, škole, sveučilišta, i sl. Komercijalna linija proizvoda uključuje kvalitetne, izdržljive i testirane proizvode koji su proizvedeni da traju. Široka paleta opreme namijenjena je za aerobik, yogu, funkcionalne i treninge snage, kao i za oporavak. Korisnicima donosi vrhunski doživljaj i rezultate koji se očekuju od buduće fitness generacije.

Kućna oprema

Povećanje snage, bolja definicija ili popravak držanja - koji god cilj da korisnik stavi pred sebe, linija kućne opreme ima nešto za svakoga. Od bučica, vijača, girji, pa sve do yoga prostirki, rukavica i pilates lopti. Dodatno na manje prijenosne trenažere, linija uključuje i širok izbor veće cardio opreme poput traka za trčanje, bicikala, cross trenažera i veslača.

Dodatne informacije

Dimenzije 1000 x 3.8 x 3.8 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda vas zanima…

Mastercard Securecode Verified By Visa American Express MasterCard Maestro Visa