FitnessOprema OrlandoFit Grupa

MATRIX – Traka za trčanje T1x

55.999,00kn PDV uključen

T1x je vrhunska traka za trčanje namijenjena kako za profesionalnu tako i za kućnu upotrebu. Ekskluzivni pogonski sustav povezan je s tehnologijom regulatora koja kontinuirano nadgleda i prilagođava se korisniku kako bi osigurao savršen korak. Sustav apsorpcije udarca pruža vrhunski osjećaj za sve korisnike i nudi više od 25.000 milja bez performansi održavanja.

LED monitor nudi opciju praćenja rada srca te je iznimno jednostavan za upotrebu olakšavajući korisnicima cijelo iskustvo treninga, ali ga i čineći što sigurnijim.

MATRIX ovu spravu opisuje kao SNAŽNU, PAMETNU i LIJEPU!

Dostupno uz narudžbu

Opis

MATRIX – Traka za trčanje T1x

MATRIX – Traka za trčanje T1x

 • DIMENZIJE: 215 x 85 x 142 cm
 • MAKSIMALNA TEŽINA KORISNIKA: 158 kg
 • TEŽINA TRAKE: 152 kg
 • POVRŠINA ZA TRČANJE: 152 x 51 cm
 • VISINA BAZE: 19 cm
 • SUSTAV AMORTIZACIJE: Ultimate Deck™ RASPON NAGIBA: 0-15%
 • RASPON NAGIBA: 0-15%
 • RASPON BRZINE: 0.8-20 km/h
 • T1x traka za trčanje veliki LED display pruža jednostavan pregled informacija i jednostavne kontrole za podešavanje opcija, uz kontaktno i telemtrijsko očitanje pulsa
 • spajanjem putem WiFi-a moguće je koristiti opcionalni Matrix Asset Management sustav i Workout Tracking Network
 • xID sustav za prijavu omogućuje besprijekorno personalizirano iskustvo
 • Ultimate Deck System za vrhunsku izvedbu i dugotrajnost
 • Niska 19 cm / 7.5″ visina površine za trčanje omogućuje lagan pristup
 • Matrix 3.0 Hp AC motor sa Dynamic Response Drive sustavom precizno prilagođava odziv temeljen na uzorku koraka, te omogućuje konzistentan, gladak i prirodan trening

Brand

Matrix

Matrix Fitness

Matrix je jedan od vodećih svjetskih - najbrže rastućih - komercijalnih fitness brandova. Iako je ostvareni rast bio brz, nije bio slučajan. Inovativan način razmišljanja, prihvaćanje svježih ideja, i kreativno rješavanje problema zaštitni su znak branda. Rezultat su novi standardi dizajna prema kojem streme drugi proizvođači, kao i jedno sasvim novo nadahnuće u industriji u kojoj se korisnicima konstantno nude praktički isti proizvodi, godinu za godinom. Na taj način Matrix odgovara na potrebe korisnika na jedinstven način. Vodeći svjetski klubovi i fitness centri odabrali su Matrix za partnera upravo zbog navedenih razloga. Snaga branda je u vrhunskoj kvaliteti proizvoda. Tepisi traju duže, motori rade bolje, a ukupan trošak vlasništva je među najnižima u sektoru. Sučelja su optimizirana za fitness okruženja, niski utezi na spravama ne blokiraju pogled, a za estetiku je zaslužna nevjerojatna pozornost koja je posvećena detaljima. Matrix nije redefinirao standarde samo kroz industrijski dizajn. Odgovoran je i za uvođenje sasvim novih fitness modaliteta, poput recimo ClimbMill trenažera. Brand je dodatno motivirao i inspirirao grupne treninge sa Connexus funkcionalnim trening sustavom, ili recimo In-Trinity platformom. Među prvima su uveli predimenzionirane tubularne konstrukcije kod strength sprava, od kojih su Magnum i Versa serije jedne od vodećih u sektoru. Tu je i 7xi, konzola sa najvećim mogućnostima povezivanja, te Workout Tracking Network koji spaja proširene mogućnosti zabave sa integriranom funkcionalnošću za praćenje fitness aktivnosti. Također, opsežan portfolio strength sprava odgovorati će potrebama Vaših korisnika u svakoj fazi njihovog fitness napretka.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda vas zanima…

matrix s-drive fitness oprema

MATRIX S-DRIVE Performance Trainer

35.990,00kn PDV uključen

traka za trčanje fitness oprema

BODYTONE – traka za trčanje EVOT2

53.389,00kn PDV uključen

Prvi saznaj popuste i akcije iz svijeta Fitness Opreme!