FitnessOprema OrlandoFit Grupa

MATRIX T5 traka za trčanje

82.492,50Kn 18.000,00Kn PDV uključen

Opis

Prodaju se 2 uređene, servisirane i spremne za uporabu profesionalne trake za trčanje, MATRIX FITNESS, model T5x u odličnom stanju.
Kvalitetna LED generacija displaya. Model 2012
Max.brzina 20 km/h.
Max.nagib 15%.
Više desetaka programa: manual, rolling hills, fat burn, heart rate, 5k run, fitness test
Telemetrija i otkucaji srca na rukohvatu.
Motor 5 KS

Garancija 6 mjeseci

Savršena ravnoteža inženjerstva, učinkovitosti, estetike i jednostavnog održavanja, MATRIX trake za trčanje dizajnirane su za dugogodišnju uporabu, s motorima koji glatko rade i LED zaslonom na konzoli. Integrirani osobni ventilator s 3 brzine, vrhunsku platforma za vrhunske performanse i dinamički sustav pogona reakcije. The Ultimate Deck System – s tehnologijom apsorbiranja udara – pruža vrhunski osjećaj korisnicima i nudi više od 40.000 km performansi bez održavanja. Ekskluzivni MATRIX-ov dinamički sustav pogona i tehnologija kontrole neprekidno prate i prilagođavaju se radu korisnika kako bi se postigao savršen napredak.

Brand

Matrix

Matrix Fitness

Matrix je jedan od vodećih svjetskih - najbrže rastućih - komercijalnih fitness brandova. Iako je ostvareni rast bio brz, nije bio slučajan. Inovativan način razmišljanja, prihvaćanje svježih ideja, i kreativno rješavanje problema zaštitni su znak branda. Rezultat su novi standardi dizajna prema kojem streme drugi proizvođači, kao i jedno sasvim novo nadahnuće u industriji u kojoj se korisnicima konstantno nude praktički isti proizvodi, godinu za godinom. Na taj način Matrix odgovara na potrebe korisnika na jedinstven način. Vodeći svjetski klubovi i fitness centri odabrali su Matrix za partnera upravo zbog navedenih razloga. Snaga branda je u vrhunskoj kvaliteti proizvoda. Tepisi traju duže, motori rade bolje, a ukupan trošak vlasništva je među najnižima u sektoru. Sučelja su optimizirana za fitness okruženja, niski utezi na spravama ne blokiraju pogled, a za estetiku je zaslužna nevjerojatna pozornost koja je posvećena detaljima. Matrix nije redefinirao standarde samo kroz industrijski dizajn. Odgovoran je i za uvođenje sasvim novih fitness modaliteta, poput recimo ClimbMill trenažera. Brand je dodatno motivirao i inspirirao grupne treninge sa Connexus funkcionalnim trening sustavom, ili recimo In-Trinity platformom. Među prvima su uveli predimenzionirane tubularne konstrukcije kod strength sprava, od kojih su Magnum i Versa serije jedne od vodećih u sektoru. Tu je i 7xi, konzola sa najvećim mogućnostima povezivanja, te Workout Tracking Network koji spaja proširene mogućnosti zabave sa integriranom funkcionalnošću za praćenje fitness aktivnosti. Također, opsežan portfolio strength sprava odgovorati će potrebama Vaših korisnika u svakoj fazi njihovog fitness napretka.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Prvi saznaj popuste i akcije iz svijeta Fitness Opreme!