FitnessOprema OrlandoFit Grupa

Jesenski home gym package – akcija

18.262,50Kn 15.523,13Kn PDV uključen

Zaljubite se ove jeseni u vježbanje kod kuće. Izdvojili smo za Vas nešto što svojom funkcionalnošću i dizajnom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a pri tome ojačajte trup, ruke i noge.

WaterRower Club – veslački ergometar

Veslački strojevi WaterRower ručno su izrađeni s funkcionalnošću i dizajnom koji su uvijek u prvom planu. Idealno za fitness u kući, na poslu i u teretani.

Veslački stroj s vodonepropusnošću od tamno obojenog jasenovog drveta.
Uključujući monitor performansi i pumpu za vodu.

Veslački ergometri s vodootpornošću poput WaterRower-a uvijek su izuzetno mirni i posebno učinkoviti, čak i pod ekstremnim opterećenjima. Istodobno, trening je nježan i ohrabrujući – za mlade i starije.

Srce WaterRowera je spremnik za vodu s ergonomskim oblikovanim lopaticama za vodu. To omogućuje maksimalno zadržavanje vode i stvara ujednačen otpor bez trzaja. Trening s vodonepropusnošću apsolutno je nježan za zglobove, opuštajući i istovremeno izuzetno učinkovit.

Originalni WaterRower dizajnirao je John Duke 1988. godine, a karakterizira ga praktična funkcija i bezvremenski dizajn. Oslonci za noge izuzetno su fleksibilni i mogu se lako prilagoditi, kotrljajuće se sjedalo gotovo nečujno kreće preko tračnica tijekom treninga – nakon vježbanja, WaterRower se može prikladno postaviti okomito uza zid, a pomažu dva kotačića.

Bezvremenski, privlačan i izvrstan. Veslački stroj WaterRower dobio je prestižnu nagradu Plus X za svoj jedinstveni dizajn i bio je jedini dio sportske opreme u Londonskom muzeju dizajna.

Minimalistički monitor performansi S4 može se povezati s računalom i koristiti s besplatnim softverom We-Row. Prikazuje vam vaše podatke jasno i na prvi pogled dok veslate.

Uz WaterRower ComModule, podaci o vašem veslanju i kondiciji šalju se izravno na pametni telefon ili tablet (IOS i Android) putem Bluetooth veze s besplatnom aplikacijom WaterRower Connect.

NOHrD Swing – stalak sa kožnim girjama

Stalak izrađen od tamno umrljanog jasenovog drveta nudi prostor za osam bučica od prave kože. Obješene su u zagrade izrađene od nehrđajućeg čelika.

Koža za bučice NOHrD Swing pomno je odabrana, ručno ušivena i ispunjena visokokvalitetnim željeznim granulatom. Integrirana metalna šina daje bučici oblik i stabilnost.
Ručka od bučice i stalak izrađeni su od podmazanog masivnog drveta. Na vrhu stalka nalazi se držač za tablete ili pametne telefone.

Idealno za izvođenje vježba za ruke, trbuh, noge…

 

Opis

Brand

NOHrD

Inovativne sprave izrađene od vrhunskog drveta - Made in Germany

NOHrD dizajnira i proizvodi prepoznatljivu fitness opremu visoke kvalitete od drveta, i već dugi niz godina predstavlja visoku kvalitetu, vrhunski dizajn i održivost, sa konstantnim fokusom na selekciji prirodnog materijala i njegovim održivim upravljanjem. Svoje prisustvo na tržištu konstantno nadograđuju mudro osmišljenim i estetski privlačnim novim proizvodima, čiji je dizajn i kvaliteta prepoznata i priznata i od struke (SlimBeam je 2013. godine promptno nakon predstavljanja nagrađen German PlusX Award-om). Naziv branda NOHrD baziran je na lokaciji tvrtke koja se nalazi u sjevernoj Njemačkoj, tako da “NOH” predstavlja pokrajinu Nordhorn, a slovo “D” predstavlja Deutschland, dakle: “Made in Germany”. Svaka od sprava ručno je izrađena u proizvodnom pogonu NOHrD-a. Kombinacija klasične ručne izrade i precizne strojne tehnologije osigurava konstantnu kvalitetu i napredak. Posebno se vodi računa o brizi za okoliš, pa se sva kora i drvo kompletno procesuira - nema otpada. Ostaci iz proizvodnje koriste se za generiranje energije. 1500 kvadratnih metara pogona koristi se za proizvodnju vlastite solarne energije, sa kojom se napajaju strojevi sa niskom emisijom. Proizvodi se izrađuju od punog drveta isključivo iz održivo upravljanih šuma SAD-a i Njemačke. Drveni elementi najviše kvalitete zaštićeni su uljem od prljavština i mrlja. Drvo je prirodni materijal koji može odstupati u boji i konzistenciji, zbog toga NOHrD proizvodi imaju jedinstveni status. Drvo će s vremenom prirodno potamniti, posebice drvo trešnje. Koristi se isključivo prava, izvorno Njemačka, ručno obrađena koža.
  • u skladu sa ISO 9001
  • štavljenje povrćem / autentični miris kože
  • iznimno visoka tolerancija ljudske kože (za razliku od kože štavljene kromom)
Čak i prava koža visoke kvalitete može pokazati neželjene prirodne osobine. Nema kože bez mane. Površina se često tretira poliuretanom ili akrilatom, koji koži daju neprirodan, sintetički izgled. Zbog tretiranja povrćem, koža kod NOHrD proizvoda zadržava prirodni izgled, i eventualno će tijekom vremena blago potamniti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Prvi saznaj popuste i akcije iz svijeta Fitness Opreme!