FitnessOprema OrlandoFit Grupa

Kategorija:

INTENZA FITNESS – 550GC Group Cycle

2.326,80 PDV uključen

Dizajniran za udobnost i najširi raspon korisnika od 147,5—205 cm, magnetski otpor Intenzine serije 550GC pruža autentičnost i uzbuđenje biciklizma na otvorenom u zatvorenom. Spajajući Intenzino naslijeđe visokokvalitetnog dizajna s pametnim rješenjima, korisnici od aktivnih vježbača do žestokih sportaša doživjet će visoku razinu performansi i besprijekoran inženjering povezan s proizvodima Intenza Fitness.

Dostupno uz narudžbu

Opis

SPECIFIKACIJE

550 SERIJA_____INTENZA 550GC SERIJA

DIMENZIJE PROIZVODA

Otisak stopala D x Š: 130 x 58 cm (51 x 22 “)

Neto težina proizvoda 60,5 kg (133 lbs)

Dimenzije isporuke D x Š x V: 128 x 23 x 106 cm (50 x 9 x 42 “)

Bruto težina pošiljke 71,5 kg (158 lbs)

ZNAČAJKE IZVOĐENJA

Remen pogonskog sustava

Pogon 2 – hibridni poli-V stupanj i remen zuba

Okvir Robusna struktura okvira dizajnirana da osigura stabilnost i trajnost. Aluminijski prednji stub nudi estetsku privlačnost.

Omjer zupčanika 1:13

Upravljači podesivi prema naprijed – prema gore i prema gore – dolje

Maksimalna korisnička težina 159 kg (350 lbs)

Standardna pedala: pedala s kavezom za nožne prste ili opcionalna dvostrana papučica s SPD i kavezom za nožne prste

Q – faktor 16,2 cm (6,37 “)

Sustav otpora 40 Razine magnetskog otpora

Namještanje sjedala naprijed – straga i gore – dolje

Raspon korisničke visine 147,5—205 cm (4’10 “do 6’8”)

Držači boca za vodu Dvostruki držači boca vode podržavaju boce vode od 1 litre

Brand

Intenza

Intenza Fitness  je sestrinska tvrtka, proizvođača HealthStream-a, vodećeg proizvođača fitness opreme sa sjedištem u Tajvanu. Od 1998, HealthStream je razvio snažan temelj u projektiranju i izgradnji fitness opreme za mnoge od najvećih imena fitness industrije, uključujući Life Fitness, LeMond Fitness, StairMaster i mnoge druge međunarodne marke. HealthStream-ov ekološki održiv i energetski učinkovit proizvodni proces uključuje korištenje sunčeve energije za smanjenje emisije ugljika i automatizaciju kako bi se osigurala najviša kvaliteta. Intenza cardio oprema vrhunac je 18 mjesečnog pažljivog razvoja proizvoda. Brend Intenza  utjelovljuje predanost tvrtke za neprestanim nastojanjem za stvaranje vrhunskih vrijednost i kroz inovacije. Intenza je lice temeljnih vrijednosti tvrtke, njezinih standarda kvalitete, eko-osvještenosti te njene skrbi za kupce, korisnike i partnere, koja je dobro prihvacena na preko 35 međunarodnih tržišta od njena lansiranja, 2012. godine. Intenza Vam nudi razne cardio proizvode, od traka za trčanje iz serije 550 Entertainment Series, koja je prilagodena svakodnevnoj, kućnoj upotrebi te Interactive Series koja je prilagodena komercijalnoj upotrebi. Intenza Vam nudi i eliptične trenažere iz svoje 550 serije, kao i ležeće bicikle ( Recumbent Bike ) Sve ostale proizvode možete pogledati na http://intenzafitness.com, ili poslati upit nama kao distributru Intenza brenda.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Prvi saznaj popuste i akcije iz svijeta Fitness Opreme!