FitnessOprema OrlandoFit Grupa

REFURBISHED: Eliptični trenažer MATRIX E7x (2012)

49.000,00kn PDV uključen

3 x Matrix Fitness E7x eliptička trenažera u vrhunskom stanju. Eliptikali su u funkciji od 2012. godine  u OrlandoFit Fitness Kaptol centru. Redoviti servis i održavanje, te potpuno uređivanje ove eliptikale čine kao novima.

Garancija: 3 godine

Mogućnost pregleda i testiranja svakog eliptikala.

Dostupno uz narudžbu

Opis

REFURBISHED: Eliptični trenažer MATRIX E7x (2012)

Eliptični trenažer Matrix E7x – samo jedan pogled je dovoljan i jednostavno je vidjeti zbog čega su ove impresivne sprave jedan od omiljenih oblika cardio opreme u fitness centrima diljem svijeta. Trčanje, džogiranje i hodanje na asfaltu iznimno opterećuje delikatne gležnjeve, koljena i kukove. Prednost eliptičnog trenažera je mogućnost intenzivnih i izazovnih treninga bez prekomjernog opterećenja zglobova.

Aktivacija mišića

Dobro je poznato da je ciljana aktivacija kvadricepsa teško izvediva. Redovita uporaba eliptičnog trenažera pomaže u jačanju ovih mišića, jednako kao i listova, stražnje lože i gluteusa. Mali, ali izuzetno bitni mišići stabilizatori se također aktiviraju, što pomaže u prevenciji ozljeda. Pokreti gornjeg dijela tijela potaknuti su prikladnim rukohvatima, koji će pomoći u toniranju bicepsa, tricepsa, deltoida i lateralnih mišića. Uz to, povećati će i sagorijevanje suvišnih kalorija. Korištenje sprave bez ruku dodatno će aktivirati mišiće trupa i poboljšati koordinaciju i ravnotežu.

Konzola

Impresivna, integrirana  7” LCD konzola sa Vista Clear Television tehnologijom omogućuje najčišću sliku u usporedbi s konkurencijom. Također, prikazuje sve važne informacije o treningu, uključujući vrijeme, udaljenost, kalorije, brzinu, razinu otpora, Watt-e, puls i potrošnju kisika. Uz navedene informacije lakše ćete pratiti vlastiti napredak. Konzola je kompatibilna sa Nike i iPod aplikacijama, a putem WiFi veze pripremljena je za Asset Management uz koji eliptični trenažer E7x pruža uzbudljivo i inspirirajuće iskustvo vježbanja.

Pokret

Koristeći prijemnike integrirane u rukohvatima možete pratiti svoj puls i paziti da se nalazite u željenoj zoni kako biste ostvarili maksimalne rezultate. Širok raspon programa (Manual, Rolling, Intervals, Fat Burn, Fit Test and Target Heart Rate) pomoći će vam zadržati motivaciju.  will keep you motivated as you train. Dužina koraka od 53 cm / 21” je izazovna, no istovremeno potpuno ugodna, što omogućuje prirodan i gladak pokret.

Izvor energije

Budući da eliptični trenažer Matrix E7x samostalno generira energiju, možete ga smjestiti bilo gdje u Vašem prostoru, uz minimalne operativne troškove.

Maksimalna težina korisnika: 182 kg
Dimenzije (D x Š x V): 192 x 74 x 180 cm
Težina sprave: 141 kg

Brand

Matrix

Matrix Fitness

Matrix je jedan od vodećih svjetskih - najbrže rastućih - komercijalnih fitness brandova. Iako je ostvareni rast bio brz, nije bio slučajan. Inovativan način razmišljanja, prihvaćanje svježih ideja, i kreativno rješavanje problema zaštitni su znak branda. Rezultat su novi standardi dizajna prema kojem streme drugi proizvođači, kao i jedno sasvim novo nadahnuće u industriji u kojoj se korisnicima konstantno nude praktički isti proizvodi, godinu za godinom. Na taj način Matrix odgovara na potrebe korisnika na jedinstven način. Vodeći svjetski klubovi i fitness centri odabrali su Matrix za partnera upravo zbog navedenih razloga. Snaga branda je u vrhunskoj kvaliteti proizvoda. Tepisi traju duže, motori rade bolje, a ukupan trošak vlasništva je među najnižima u sektoru. Sučelja su optimizirana za fitness okruženja, niski utezi na spravama ne blokiraju pogled, a za estetiku je zaslužna nevjerojatna pozornost koja je posvećena detaljima. Matrix nije redefinirao standarde samo kroz industrijski dizajn. Odgovoran je i za uvođenje sasvim novih fitness modaliteta, poput recimo ClimbMill trenažera. Brand je dodatno motivirao i inspirirao grupne treninge sa Connexus funkcionalnim trening sustavom, ili recimo In-Trinity platformom. Među prvima su uveli predimenzionirane tubularne konstrukcije kod strength sprava, od kojih su Magnum i Versa serije jedne od vodećih u sektoru. Tu je i 7xi, konzola sa najvećim mogućnostima povezivanja, te Workout Tracking Network koji spaja proširene mogućnosti zabave sa integriranom funkcionalnošću za praćenje fitness aktivnosti. Također, opsežan portfolio strength sprava odgovorati će potrebama Vaših korisnika u svakoj fazi njihovog fitness napretka.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda vas zanima…

Prvi saznaj popuste i akcije iz svijeta Fitness Opreme!