FitnessOprema OrlandoFit Grupa

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: Oznaka:

ARTZT – Vintage boksačka vreća

3.506,25kn (465,36 €) PDV uključen

Trening boksa nije samo za profesionalce. To je prije svega učinkovit trening snage, izdržljivosti i koordinacije. Vrećom za udaranje ARTZT Vintage Series udarili ste kravlju kožu s autentičnim vintage izgledom. Vreća za udaranje sigurno je pričvršćena za strop na četiri točke teškim sidrenim lancem, koji je uključen u opseg isporuke – naravno također u robusnom vintage izgledu.

Kako se vješa boksačka vreća?
Tešku vreću s pijeskom treba objesiti na čvrsti strop, poput betona, drvenih greda ili čelika. Na primjer, višestruka kuka ARTZT vitalnost prikladna je za pravilno sidrenje, jer drži pravilno do 300 kg. Oko vreće bi trebalo biti dovoljno prostora tako da se ima mjesta za ljuljanje tijekom treninga bez oštećenja drugih predmeta.

Ali koliko bi visok trebao biti strop? Ako stojite ispred vreće za udaranje, donji rub trebao bi biti približno u ravnini s bedrima. Ovisno o vašoj visini, vreća za udaranje trebala bi biti udaljena 60 – 80 cm od poda. Budući da je boksačka vreća s lancem duga 175 cm, visina stropa trebala bi biti oko 2,30 – 2,50 m. Tada se vreća za vježbanje može zakačiti pomoću isporučenog karabinera. Svakako biste trebali pozvati drugu osobu koja će vam pomoći u ovome.

 

Dostupno uz narudžbu

Opis

Izbrazdana područja i mrlje čine svaku vreću za udaranje jedinstvenom i vraćaju uspomene na mladost. Kako bi na visokokvalitetnu kravlju kožu nanio individualni vintage izgled, ARTZT je razvio profesionalni postupak koji svakoj vreći za boks daje jedinstveni izgled, bez kemijskih štetnih tvari. Ovo ne štiti samo okoliš, već i kožu sportaša. Logotip posebno dizajniran za seriju također se ručno spaljuje, čineći svaki proizvod u ARTZT Vintage seriji nepogrešivim.

Vreća za udaranje u trendovskom vintage izgledu s originalnim brendiranjem je
pogodna za trening s boksačkim rukavicama ARTZT Vintage Series.
Dimenzije: 115 x 30 cm
Duljina lanca: 60 cm
Ukupna duljina uključujući lanac: 175 cm
Težina: približno 25 – 30 kg
Gornji materijal: kravlja koža
Debljina kože: 1,2 – 1,5 mm
Uključujući sidreni lanac i punjenje
Ručno izrađena u Njemačkoj.

Brand

Artzt

Produkte, die bewegen!

Bewegung ist wichtig. Bewegung hält Körper und Geist fit und gesund. Wir wollen Sie dazu bewegen, sich zu bewegen. Dafür stehen wir mit jedem unserer funktionellen Fitness-Tools. Bei der Auswahl unserer Produktmarken legen wir hohen Wert auf Qualität, sportwissenschaftlich belegte Effizienz sowie Spaß bei der Bewegung. Denn nur wenn man Spaß hat, bleibt man dauerhaft motiviert, sich zu bewegen.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Prvi saznaj popuste i akcije iz svijeta Fitness Opreme!